Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (V)

miercuri, iulie 6, 2022 12:47
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Hoardele care-l aplaudă pe Putin sunt aceleaşi hoarde care-l aplaudau pe Vadim Tudor, pupincuristul Elenei Ceauşescu.

200 de euro oferiţi de Guvernul României pentru achiziţionarea unui calculator de către elevi nu înseamnă altceva decât încurajarea pirateriei, adică a hoţiei de tehnologie. Dacă nu ai 200 de euro pentru a cumpăra un calculator, cum dracu’ să ai bani pentru a cumpăra sistemul de operare, plus alte softuri de care s-ar putea să ai nevoie. Cu alte cuvinte, iei calculator cu 200 de euro oferiţi de Guvern, apoi piraterie la greu, frate.

În SUA, ţara aia în care vrei să intri, da’ nu ai viză, ţara aia care are cea mai performantă economie şi cea mai tare armată din lume, pentru piraterie online se făcea şi puşcărie în urmă cu nişte (zeci) ani.

În România, pirateria online era în 2010 de 80% (probabil astăzi este ceva mai “mică”, pe la 70%). Da’ vrem politicieni cinstiţi! Aşadar, dă-i în mă-sa de fraieri care muncesc şi creează programe/softuri, noi ascultăm manele şi furăm programele, ce PSD-u’ meu.

Dacă va muri vreodată ţara asta, nu va muri din cauza celor care vor invada România (până una alta, toţi fug de România), ci din cauza prostiei, corupţiei, birocraţiei, lenei, ţăţismului şi grobianismului în care trăiesc cel puţin 70% dintre români.

200 de euro pentru un calculator – program guvernamental de încurajare a hoţiei online.

Dacă Ucraina eroică n-ar fi rezistat, premierul României era un general rus(ofon). Mai glumea cineva pe Facebook? Niet.

Uniţi în cuget şi în muget, PSD-iştii, de câte ori ajung la guvernare, ştiu doar să dea pomeni şobolănimii asistate social.

Dovadă de prostie crasă: să-i ataci pe „globalişti” pe Internet = reţea globală de calculatoare conectate între ele.

În România mama proştilor e mereu gravidă! Dovada? Miile de utilizatori Facebook ce-l urmăresc pe puşcăriaşul S. O. Vântu.

Ca Germania să aibă gaz rusesc, în Ucraina, nişte copii sunt ucişi zilnic şi nişte fete sunt violate tot zilnic de către ruşi.

Pentru a candida, din partea PSD, la Primăria Bucureşti, lui Ilie Năstase i s-a permis să dea ţeapă statului 1 milion de dolari.

Cum să fie creştin psihopatul criminal Putin din moment ce admiră comunismul sovietic, regim ateu prin definiţie?!

Ironia istoriei: Mircea Geoană, „Prostănacu”, fiu de general de Securitate, ajunge adjunct al secretarului general al NATO.

La Telekom TV, actual Orange TV, puşcăriaşul Mihai Stoica (n-au găsit altul?) îşi dă cu părerea despre fotbal seară de seară.

Cele mai exportate produse ruseşti de-a lungul timpului au fost violenţa, crima, genocidul, deportările în masă, sărăcia, barbaria.

Impozitul progresiv, propus de PSD, înseamnă aşa: dacă ai învăţat bine la şcoală şi câştigi mai mult, eşti taxat mai mult.

De ce nu merge Iohannis în Ucraina? N-au ăia, dom’le, pârtie de schi sau teren de golf. Plus exploziile care-ţi strică vacanţa.

De când se ocupă verii Becali de fotbalul românesc, „rezultatele” se văd: Naţionala de fotbal a României este ciuca bătăilor.

Scârbă imensă: după ce a obligat 6 milioane de români să emigreze, PSD = ciuma roşie este cel mai votat partid din România.

Socialismul/comunismul eşuează când se termină banii altora. (Margaret Thatcher, fost premier al Regatului Unit, UK)

Sorin Oprescu (PSD), fiu de general de Securitate, (fost primar general în Bucureşti), lua şpăgi în afara ţării, de frica DNA.

Dacă tot nu şi-au mişcat unii fundul la secţia de votare, PSD propune judecător CCR pe Robert Cazancioc, un alt Valer Dorneanu.

Iohannis a semnat astăzi decretul de eliberare din funcţia de judecător a Cameliei Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu.

Când puşcăriaşul George Becali ţine partea ucigaşului de copii Putin, creştin-ortodoxia românească îşi arată adevărata faţă.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu