Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (X)

marți, iulie 12, 2022 13:39
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

România (cică stat laic): biserică tot mai bogată, stat tot mai sărac. Suntem victimele trufiei şi lăcomiei capilor bisericii.

Unii ziarişti spun că religia fiecăruia e o afacere privată şi nu trebuie adusă în discuţie. Păi, dacă-i privată, de ce o plătim toţi, din munca noastră, doar construcţia de biserici şi salariile popilor sunt plătite din bugetul de stat?! Fiecare comunitate religioasă să se autofinanţeze şi atunci, dacă statul nu finanţează dezmăţul religios, avem într-adevăr religia o problemă personală a fiecărui român.

Rusia nu este o ţară. Rusia este o benzinărie aflată sub controlul mafiei criminalului Putin. Iar această mafie se numeşte FSB.

De ce la Jandarmerie sunt icoane? Deoarece bătaia e ruptă din Rai. Din Raiul jandarmilor criminali din 10 august 2018.

Aprobarea construcţia Catedralei Jefuirii Neamului a fost obţinută printr-un şantaj ordinar: Patriarhul BOR de atunci (1998), Teoctist (fost legionar, fost turnător la Securitate) a fost de acord cu vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România în schimbul aprobării costrucţiei catedralei, de către premierul de atunci al României, Radu Vasile (agent KGB, după unele surse).

Studiu, 2010, Facultatea de Sociologie Bucureşti: 42% dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului. Amin!

România nu este o ţară, ci o uniune de triburi: tribul corupţilor, tribul nostalgicilor comunişti, tribul analfabeţilor etc.

UE este, dincolo de toate, un sistem de valori. Acesta este sufletul UE. Din păcate, România este partea fără suflet a UE.

Dictatura tiranului Ceauşescu: cozile de la 5 dimineaţa, sau chiar mai devreme, pentru o sticlă de lapte sau alt aliment de bază.

Comunismul a fost bun pentru proşti, leneşi, ticăloşi şi canalii. Ăştia din urmă au format nomenclatura comunistă şi Securitatea.

Pentru pupincuriştii lui Ceauşescu: şi Hitler a construit mult în Germania, şi Hitler a dat „servici”, dar tot un criminal rămâne.

Pupincuriştii lui Ceauşescu au votat corupţi şi mafioţi în politică, au oprit progresul României, au dat ţara pe mâna hoţilor.

Dacă eşti Kiril, patriarh ortodox al Rusiei, ai o avere de 4 miliarde de euro din alcool şi ţigări, normal că nu-ţi pasă de alţi ortodocşi.

Nostalgicii comunismului criminal ne-ar deporta, ne-ar băga la puşcărie, ne-ar ucide, dacă ar reveni comunismul la putere.

Nostalgicii comunismului ne vor din nou în lagăr, în gulag, sclavii ruşilor barbari şi criminali. Comunism = genocid.

Toţi ăştia care laudă comunismul pe Facebook sunt foşti securişti, foşti nomenclaturişti comunişti sau idioţi utili bolşevismului.

Banditul Liviu Dragnea plătea din bani publici 250.000 dolari lunar, unei firme din SUA, pentru discreditarea mişcării #REZIST.

Dacii liberi nu citesc. România este ţara din UE unde se citeşte cel mai puţin. Da’ e prima la pupat moaşte şi la corupţie.

Nostalgicii comunismului criminal s-au ataşat şi de limba de lemn a bolşevicilor, adică aceea în care foloseşti cuvinte, da’ nu spui nimic.

Nostalgicii comunismului ne vor din nou în gulag, terorizaţi de Securitate, izolaţi de lumea civilizată, sclavii ruşilor.

– Ce urmează la proiectul România educată?
– Greu de spus, din moment ce nu ştim programul de golf al domnului Iohannis.

Preţul (combustibilului) nu-l stabileşte guvernul decât în dictaturi.

Ce poate face guvernul este să reducă taxele şi impozitele, o componentă importantă a preţului. Doar că regimul Iohannis n-o face deoarece nu ar mai fi bani de pensii speciale şi de salarii astronomice, cumulate cu alte sporuri, pentru târâtoarele din politică.

Ce mai poate face guvernul, de fapt, nu guvernul, ci instituţii ale statului, unde funcţionarii sunt plătiţi regeşte, este să controleze dacă funcţionează sistemul antimonopol, adică dacă nu cumva firmele care vând combustibil sunt înţelese între ele pentru a mări artificial preţul.

Oricum, se dovedeşte încă o dată ce ţară de needucaţi avem, după jelania de pe Facebook, unde toţi agaricii aşteaptă ca preţul combustibilului să fie fixat de guvern.

Mă-ntreb câteodată ce-i trebuia acestui neam de ciobani democraţie, din moment ce plânge după fundul unui dictator care i-a înfometat, i-a izolat, i-a terorizat cu Securitatea, i-a transformat în sclavii unui regim criminal.

România, stat eşuat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu