Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (VIII)

duminică, iulie 10, 2022 9:25
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

„Sfântul” Constantin, primul împărat creştin al Imperiului Roman, i-a trecut pe unii la creştinism trimiţându-i direct în Rai.

„Sărăcia unui popor este cea mai corectă pedeapsă pentru prostia lui!” (Ronald Reagan, fost preşedinte al SUA, 1981-1989)

În România, geniul Eminescu a murit de foame, iar geniul Caragiale a fost alungat din ţară. Da’ vrem să fie arestat Ion Iliescu.

Capitalismul nu înseamnă să iei de la cei care muncesc şi să dai la leneşi, ci să creezi şanse egale pentru toţi de a avea un nivel de trai decent, iar cei care merită, datorită talentului şi/sau inspiraţiei în afaceri, chiar de a ajunge bogaţi.

România nu a fost niciodată, după decembrie 1989, o ţară capitalistă în sensul strict al cuvântului, ci un stat oligarhic.

România a fost în ultimii 30 de ani o oligarhie securisto-comunisto-infracţională, unde un grup restrâns de privilegiaţi, majoritatea provenind din fostul Partid Comunist şi din fosta Securitate, a pus mâna pe resursele ţării şi le-a folosit în scop personal.

Nu se poate vorbi de şanse egale într-o ţară în care olimpicii emigrează, iar analfabeţii guvernează.

Nu ar fi plecat peste 6 milioane de români din ţară dacă oligarhia roşie nu ar fi transformat România într-o afacere privată, unde privilegiaţii fac ce vor (îşi dau pensii speciale, de exemplu), iar banii produşi din munca românilor sunt folosiţi pentru huzurul castei roşii, putrede şi corupte.

Statul român oligarhic este duşmanul cetăţeanului, deşi este finanţat din munca cetăţeanului. Statul român există pentru a-i umili pe cetăţeni, furându-le banii pentru averile baronilor, nu pentru a-i proteja pe români.

Statul hoţ şi mafiot din ultimii 30 de ani trebuie dărâmat şi înlocuit cu un stat capitalist autentic, în care să funcţioneze egalitatea sanselor, iar meritocraţia să primeze.

Vrem un stat pentru copiii şi nepoţii noştri, nu un stat pentru huzurul baronilor din politică şi administraţie (centrală şi locală).

Să ai 16 facultăţi de teologie, dar să nu construieşti niciun spital în 30 de ani, asta înseamnă să fii stat mafiot de Ev Mediu.

Turma de mămăligari numită improriu „popor român” are încredere în Biserică, nu în ştiinţă. Da’ vrem o ţară ca-n Occidentul ateu.

O ţară, România, care oscilează între pupatul moaştelor şi regretul după un dictator ateu, Ceauşescu, nu are niciun viitor.

Englezii la ieşirea din UE: „Cum să fim alături de un stat ratat ca România?”. România – cea mai religioasă ţară din Europa.

Anti-comunism: Polonia a avut Solidaritatea, Cehia a avut 1968, Ungaria a avut 1956, România l-a avut pe KGB-istul Ion Iliescu.

În România, comunismul a avut magazine pline doar în perioada când s-au împrumutat bani de la capitaliştii cei „răi”.

Toţi vorbesc de pensii speciale, dar nimeni nu aminteşte de salariile imense a mii de popi/pastori plătite din bani publici.

O graţiere din partea lui Ion Iliescu, preşedintele României, era posibilă, dar trebuia să sari cu o şpagă de 25.000 de dolari.

România educată: aproximativ 10 kg cântăreşte geanta unui elev de gimnaziu. Manuale digitale? În Estonia: 95% atei.

România nu va trece la euro în viitorul apropiat. Dacii liberi nu au nevoie de zona euro, le ajunge Biblia geto-dacă.

Dacă tot a fost Ziua Eroilor, să nu-l uităm pe „eroul” Dragnea Liviu, cel care a blocat extragerea gazului din Marea Neagră.

Infractoarea Elena Udrea către Cătălin Predoiu, omul Mafiei: „Ca cineva care a pus câteva cărămizi la cariera d-voastră…”

Iohannis a promulgat legea, gândită pe vremea infractorului Dragnea, care te bagă la puşcărie dacă „discriminezi” corupţii.

Viorica Dăncilă, premier PSD din perioada borfaşului Dragnea: „Corupţia la români este tradiţie.” Da’ vrem să trecem la euro.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu