Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (IX)

luni, iulie 11, 2022 14:06
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Cum ajută România USL-amistă Ucraina eroică? Păi, ajută aşa: vameşii români cer şpagă ucrainienilor ce vor să fugă de moarte.

Cât era şpaga pentru o graţiere oferită de KGB-istul criminal Ion Iliescu, preşedintele României (3,5 mandate)? 25.000 de dolari.

Macron, preşedintele Franţei, ar trebui închis în aceeaşi celulă cu criminalul de război Putin, să nu se mai chinuie la telefon.

Dacă România ar avea un Putin, popii ortodocşi ar face exact ce fac popii ortodocşi criminali în Rusia: susţin genocidul.

Textul care a îngropat România: „Toţi sunt la fel”. Cum pot fi „la fel” KGB-istul criminal Ion Iliescu şi Corneliu Coposu?!

Să fii popă în România, să fii plătit de stat, dar să mai pretinzi/primeşti bani şi de la enoriaşi, asta înseamnă să fii mafiot.

Mai canceroasă pentru România decât ciuma roşie (PSD) este, probabil, ciuma neagră, BOR (Biserica Ortodoxă Română).

Problema cu dacii este următoarea: dacii nu construiau şosele, viaducte, apeducte. Nici atunci, nici astăzi. O făceau romanii.

De ce s-a murit în decembrie 1989? Ca astăzi, şi în ultimii 32 de ani, să aibă pensii uriaşe foştii comunişti şi foştii securişti.

Klaus Iohannis, protectorul borfaşilor, este un fel de Ion Iliescu, adică un preşedinte pentru liniştea mafioţilor din politică.

Popii/pastorii reprezintă adevăratul stat paralel: nu plătesc impozite, sunt corupţi, nu dau socoteală nimănui pentru ceea ce fac.

Mafia lui Ion Iliescu va proteja în continuare corupţii: judecătorul Marian Enache a ajuns preşedintele CCR = sluga PSD.

Ucraina produce eroi care-şi dau viaţa pentru ţara lor. România produce politicieni corupţi, votaţi de o turmă analfabetă.

„PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări.” (Victor Rebenciuc)

România TV, cocina mafiotului fugar Sebastian Ghiţă, este cel mai agresiv organ al propagandei dictaturii lui Putin în România.

Fiul miliardarului Warren Buffet a donat armatei ucrainene aproape 3 milioane euro.

Singura problemă nerezolvată în România este, după unii, premierea elevilor care au ales să înveţe, nu să se gândească la un viitor politic, analfabeţi funcţionali fiind, sau la un plagiat normal, firesc, social-democrato-liberal, când vor fi mari.

În această logică, pentru a evita umilirea unora care nu ştiu să pună o cratimă sau nu ştiu nici măcar tabla înmulţirii la terminarea clasei a VIII-a, „normale” ar fi şi următoarele.

Să nu se mai dea Bacalaureatul, ca nu cumva, ferească sfânta Ştiinţă, cel care 4 ani n-a învăţat mai nimic să pice şi, nu-i aşa, să se simtă umilit.

Să intre cine vrea la Facultatea de Medicină, la fel, pentru a evita umilirea celor care nu intră, şi în acest fel vom fi „trataţi” de neumiliţi.,

Să se dea la toată lumea câte o diplomă universitară, chiar una de doctor, ca să nu aibă unii frustrări, să nu fie umiliţi.

După toate acestea, şi altele asemănătoare, vom avea o ţară precum aria cercului de care povestea Viorica Dăncilă odată, o altă „umilită” a sistemului diabolic de învăţământ care, dom’le, te pune să înveţi gramatică şi tabla înmulţirii, iar dacă nu le ştii nu primeşti premiul, umilinţa supremă în România.

A, că mori în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat, nu-i nici o umilinţă. E normalitate.

Dictatura tiranului Ceauşescu: sute de oameni împușcați la graniță când voiau să fugă din țară, de prea mult „bine” comunist.

„Dacă credeți că e nasol să fiți sclavii notelor, uitați-vă un pic în jur să vedeți cum e să fii sclavul prostiei.” (D. Funeriu)

Un popor care votează şi apreciază politicieni corupţi sau/şi cu dosare penale merită să fie furat şi lăsat în fundu’ gol.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu