Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XLIII)

miercuri, aprilie 26, 2023 7:30
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Mălin Bot, ziarist independent: „Actualul PNL nu este, de fapt, PNL, ci FSN. PNL a fost zombificat de PDL = PD = FSN.”

Aşa o fi. Da te-ntrebi totuşi, dacă mergem pe o astfel de comparaţie, cu ce era mai bun PNL pe timpul când mafiotul roşu Călin Popescu Tăriceanu, asasinul economic al României, era preşedinte PNL şi guverna România prin jaf, incompetenţă şi corupţie. De altfel, cam toţi miniştrii guvernului Tăriceanu au ajuns la puşcărie sau au fost anchetaţi penal. Ca să nu mai vorbim despre ce-a făcut mafiotul Tăriceanu, acel liberal pur-sânge (hăăă, hăăă, hăăă), nezombificat de FSN, în parteneriat cu puşcăriaşul Liviu Dragnea, în perioada 2017-2019.

Sau PNL-ul pe vremea când era condus de Crin Antonescu, chiulangiul României. Căcărău este cel care a început colaborarea PNL cu ciuma roşie = PSD, chiar cu omul ruşilor, cu mitomanul plagiator Viorel Ponta. Puie Monta a fost primul asasin al DNA, în toţi cei 3,5 ani – cât a fost premier al României şi a făcut jocul dictaturii criminalului Putin – a atacat DNA şi a şubrezit cât a putut justiţia din România. Şi ăsta, Crin Antonescu, a fost nezombificat de FSN, fiind, nu-i aşa, un liberal pur-sânge, mai ales când înfiera cu mânie proletară, la Antena 3, postul fostului securist puşcăriaş Dan Voiculescu, Uniunea Europeană care se amestecă în treburile interne ale daco-geţilor liberi, de nu pot ăştia fura şi distruge România, aşa cum au făcut-o din 1989 încoace.

Toate acestea nu înseamnă că PNL-ul de astăzi nu e aceeaşi mizerie cu PSD = ciuma roşie. Da’ să nu aminteşti de PNL-ul de ieri, când critici PNL-ul de azi, mi se pare dezinformare prin omisiune. Asta nu înseamnă că ziaristul independent Mălin Bot nu merită ascultat şi apreciat. Nu aruncăm întreg coşul de mere pentru un măr stricat.

În atenţia daco-geţilor liberi, putiniştii: România a fost furată şi distrusă până în 2007, anul intrării ţării noastre în UE.

Din „dragoste” de ţară, PSD a aprobat prin lege intrarea la liceu a analfabeţilor cu nota 1 (unu) la Evaluarea Naţională.

După 1989, timp de 11 ani, România a avut un singur Dumnezeu: Ion Iliescu.

Un Dumnezeu la care s-au închinat toţi hoţii, toţi securiştii şi toţi ţăranii care l-au votat şi l-au lăudat neînţelegând democraţia.

Chiar nu-i înţeleg pe unii: aşteaptă de la turma numită „boborul” român renunţarea la corupţie, hoţie, impostură etc.

Ludovic Orban, dacă mai ajunge, prin absurd, premier, mai pompează nişte milioane de euro în televiziunile mafioţilor?!

Francisc Tobă (deputat AUR), cercetat pentru crimele din 1989, are 3 (trei) pensii speciale + indemnizaţia de parlamentar.

Ca-n orice ţară bananieră, în România nu s-a făcut mai nimic pentru memoria victimelor holocaustului comunist.

Deloc întâmplător, toţi apărătorii criminalului Putin sunt foşti/actuali lingăi ai dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu.

Toţi cei care deplâng execuţia lui Ceauşescu nu suflă o vorbă despre cei ucişi, în 1989, din ordinul tiranului odios Ceauşescu.

România TV (RTV) emite şi are audienţă deoarece, în România, există cre(ş)tini-ortodocşi care iubesc să fie minţiţi/dezinformaţi.

Dacă cineva te-a rănit, iar tu, în continuare, îi doreşti tot ce-i mai bun, acea persoană a pierdut, prin tine, tot ce-i mai bun pentru ea.

Dacă n-ai citit o carte în viaţa ta şi tabla înmulţirii îţi creează probleme, normal că te uiţi la cocina rusească România TV.

Doar un popor de curve plânge că este violat din toate poziţiile de anumiţi politicieni. Ucrainieni, de exemplu, nu plâng.

Sub presiune protestantă, catolicii s-au reformat oarecum. Ortodocşii sunt aceiaşi din Evul Mediu: plini de ură şi crime morale.

Popii lacomi şi criminali, precum Şpagoveanu, sunt de mii de ori mai periculoşi decât anumiţi politicieni (susţinuţi de BOR).

Teodosie Snagoveanu (Şpagoveanu): şpăgar, corupt, anchetat penal, homosexual, avere imensă, rusofil, PSD-ist etc.

Popii din România se pot numi afacerişti, vânzători de iluzii, povestitori SF, manageri de succes etc., dar nu creştini.

Am fost invitat în grupul „Adrian Severin – apărătorul democraţiei”. Rusofilul puşcăriaş Adrian Severin, apărătorul democraţiei?! E ca şi cum ai spune că Putin este mesagerul păcii pe Pământ.

Da’ am intrat să văd despre ce-i vorba. Şi am văzut… Teodosie Şpagoveanu era apărat de „apărătorul democraţiei” Severin, care relua textele dictaturii criminalui Putin: apocalipsa gay („nu vrem părinte 1 şi părinte 2) şi alte tâmpenii ruseşti.

După Severin şi alţi rusofili, o să vină, dom’le, „oculta mondială” şi o să ne facă de toţi gay. Nu mai bine ne lăsăm violaţi de criminalul Putin. Violaţi la capitole precum: libertatea de opinie, drepturile omului, libera circulaţie etc.

Din 2017 până astăzi am fost blocat 30 de zile de vreo 10 ori. Adică 300 de zile; aproximativ 10 luni; aproape un an. Pe rusofilii ăştia care propagă ura, minciuna, dezinformarea, dezbinarea, fake news-ul etc. nu-i blochează nimeni. Oare cele 10 milioane de conturi din România sunt neimportante pentru Facebook, ce are aproximativ 1,5 miliarde de utilizatori înscrişi?!

Facebook România este rusofilă?! Dar nu vă imaginaţi, cum cred unii, că lui Mark Eliot Zuckerberg (născut în 1984, adică are 39 de ani), boss-ul Facebook, CEO Meta, îi pasă de nişte mii de români blocaţi de alţi români de la filiala Facebook România.

Revenind la rusofilul Severin, acesta are şi urmăritori, aceasta fiind o dovadă clară că, în România, mama proştilor e mereu gravidă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu