Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XLI)

duminică, martie 26, 2023 7:46
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Să te numeşti Iohahnis, să-l accepţi pe Grindeanu ca ministru, asta înseamnă să-ţi baţi joc de oamenii cinstiţi din România.

În Polonia, agenta dictaturii criminalului Putin, Şoşoacă, era la puşcărie pentru trădare. Trădătorii României europene, civilizate, ideal pentru care s-a murit în 1989, s-a murit în cele două războie mondiale, s-a murit în 1848 şi 1877, trebuie drastic pedepsiţi.

Deşi în Strategia Naţională de Apărare a Ţării (https://www.presidency.ro/files/userfiles/Documente/Strategia_Nationala_de_Aparare_a_Tarii_2020_2024.pdf) pentru perioada 2020-2024 este specificat clar că Rusia reprezintă cel mai mare duşman al României, în buna tradiţie mioritică, totul este doar pe hârtie. În realitate, nu se întâmplă nimic, nu se întreprinde nimic împotriva celor care, prin acţiunile lor în favoarea dictaturii criminalului Putin, destabilizează România, precum această ţoapă ordinară numită Diana Şoşoacă.

Pe această nenorocită de Şoşoacă, lăudată printre alţii de gunoiul numit Dan Bitman, a apucat-o iubirea de teritorii ce vremelnic au aparţinut României. Doar că această imbecilă uită (sau se face că uită) să precizeze cine ne-a furat aceste teritorii: RUŞII, nu ucrainieni. Ucrainieni moştenesc o situaţie creată de ruşi, de Stalin, cel mai mare criminal al istoriei, cel care, prin pactul Molotov-Ribbentrop, între Rusia comunistă şi Germania nazistă (comunism = nazism), ne-a furat Basarabia, nordul Bucovinei, ţinutul Herţa şi Cadrilaterul.

Potenţiala criminală Şoşoacă de ce nu aminteşte şi de sudul Dobrogei, Cadrilaterul, tot fost ţinut românesc, actualmente în Bulgaria. Dacă tot ne punem pe recuperat, după mintea Şoşoacei, ar trebui să atacăm şi Bulgaria, pentru a ne recupera Cadrilaterul. Da’ de asta nu aminteşte Şoşoaca. Stăpânul Putin nu are nimic cu bulgarii slavi, ci cu ucrainieni.

Atunci când am fost primiţi în NATO, după ce ne-am rugat în genunchi de americani să ne primească şi pe noi, ultimii ţigani din Estul Europei (România = the land of the gypsies), am semnat în prealabil tratate de recunoaştere a graniţelor cu toţi vecinii noştri. Dar ce doreşte Şoşoacă? Doreşte, precum face şi criminalul Putin, să ne ştergem la fund cu tratatele semnate cu vecinii şi să-i atacăm, cu Putinelul meu.

Dacă Mafia n-ar conduce România, iar mafioţii au cam acelaşi interes cu criminalul de război Putin, Şoşoacă era de mult la puşcărie. Aşa însă nu se întâmplă nimic. Nimic bun pentru România. Păcat, păcat de sângele vărsat pentru a avea o ţară civilizată, prosperă, europeană, nu un gulag rusesc, nu un lagăr comunist, nu un teritoriu în care una ca Şoşoacă să facă rău României şi să nu păţească nimic.

Problemele democraţiei, chiar şi ale democraţiei româneşti, sunt parfum de trandafir pe lângă viaţa din Rusia lui Putin.

Electoratul AUR este fostul electorat al nebunului Vadim Tudor, apărătorul comuniştilor şi securiştilor criminali.

Pentru demenţa criminalului Putin, plătesc inocenţii: mii de ucrainieni şi ruşi ucişi de ambiţia unui dictator nebun.

Pentru pensiile speciale nemeritate, ar trebui să „mulţumim” Mafiei TV şi regimentelor de analfabeţi cărora nu le pasă.

Partidul Naţional Liberal (PNL) actual nu are nici cea mai vagă legătură cu liberalismul european sau cu liberalismul clasic. Nici măcar cu neoliberalismul.

Şi aşa a fost mereu PNL după 1989. Puţine au fost momentele în care acest PNL = aceeaşi mizerie s-a ridicat la înălţimea PNL-ului istoric.

Radu Cîmpeanu, primul preşedinte al PNL, refuza, în 1992, alăturarea de Partidul Naţional Ţărănesc şi alte forţe democratice ce formau Convenţia Democrată. Rezultatul: PNL obţine, în 1992, la alegeri „imensul” procent de 2,8% cu care nu intră în Parlament (pragul era de 3%).

Tot Radu Cîmpeanu, în calitate de preşedinte al PNL, îl propune candidat la Preşedinţia României, tot în 1992, pe fostul rege Mihai (care refuză). O propunere total aiuristică.

Se mai perindă la conducerea PNL alte „valori” liberale din tagma lui Radu Cîmpeanu: Mircea Ionescu Quintus, fost turnător la Securitate, Viorel Cataramă, interlop în cuget şi în muget etc.

Înaintea alegerilor din 2000, prin chiulangiul minune al PNL, Crin Antonescu, dar nu numai, PNL aruncă toată vina pentru efectul negativ al reformelor economice din perioada 1997-2000 pe ţărănişti, care nu intră în Parlament (şi pe fondul unor greşeli proprii).

În 2005, ajunge premier „liberalul” roşu Călin Popescu Tăriceanu, cel care, prin tot ce face, numai liberal nu se poate numi. În afara faptului că este susţinut, mai pe faţă, mai pe din dos, de PSD = ciuma roşie, acest viitor partener de ilegalităţi al puşcăriaşului Liviu Dragnea măreşte imens numărul de bugetari, în totală contradicţie cu valorile liberalismului, care înseamnă stimularea iniţiativei private.

Tot acest Tăriceanu aduce deficitul cheltuielilor publice la cote inflaţioniste şi care vor greva viitorul României în următorii ani, prin măriri nejustificate economic de pensii, ajutoare etc.

Urmează la conducerea PNL un individ din aceeaşi tagmă, anume Crin Antonescu. Acesta face alianţă cu omul ruşilor, omul dictaturii lui Putin, Victor Ponta, şi împreună atacă violent statul de drept şi Uniunea Europeană. După care dispare ca măgarul în ceaţă. Ca fapt divers, în 2015, prezenţa lui Crin Antonescu la muncă, în Parlament, a fost de 5% (salariul plus alte beneficii şi le-a luat integral).

Şi ajungem la Iohannis, poate cel mai diabolic dintre toţi, cel care, tot în spiritul „liberalismului”, aduce un general premier şi este alături de PSD = ciuma roşie în demolarea României, prin legi date în favoarea infractorilor, ratări de fonduri europene şi o corupţie generalizată.

Concluzia e una singură: PSD = PNL = aceeaşi mizerie.

Cât timp există mioritici (mulţi) care votează corupţi, plus alţi mioritici care nu vin la vot, vor fi hoţii şi pensii speciale.

Nu poţi avea limba în fundul mumiei lui Ceauşescu, dar, în acelaşi timp, să pretinzi eliminarea corupţiei şi a pensiilor speciale.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu