Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XLII)

vineri, martie 31, 2023 14:28
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

De ce-i urăsc pe ucrainieni şi pe Zelenski pupincuriştii criminalului Putin? Deoarece ucrainienii, prin eroismul lor, îi împiedică pe ruşi să le-o tragă rusofililor la funduleţ, după ce le iau tot: copii, locuinţă, bunuri etc.

Şi rusofililor le place violul rusesc. Le place, cum să nu le placă. Mai ales că, după viol, le dă liber la hoţie şi corupţie. Iar îmbogăţirea prin jaf merită orice „sacrificiu”.

Din iadul dictaturii criminalului Putin. Un parlamentar rus care a ascultat discursul lui Putin cu spagheti după urechi a fost amendat cu echivalentul a 1 800 de euro pentru defăimarea armatei. Cum o fi defăimat ăsta armata numai piticul atomic Putin şi camarila sa ştiu.

Pupincuriştii criminalului Putin, marş în Rusia să vedeţi acolo cum este să fii, nu „sclavul Europei”, ci un obiect neînsemnat, pe care gaşca piticului atomic îl poate amenda, trimite la puşcărie sau ucide.

Viaţa unui om obişnuit nu valorează nimic în Rusia lui Putin. Precum Stalin, cel mai mare criminal al umanitătii, Putin nu dă doi bani pe viaţa şi traiul rusului obişnuit. Dar ce este mai important decât o viaţă?!

Toate rahaturile de genul „să mori pentru Rusia” (de fapt, pentru Putin) sunt abureli ieftine pe care propaganda criminalului o bagă în capul ruşilor, majoritatea dintre ei cu alcoolul în cap şi în sânge.

Ultimul imperiu al Răului, Rusia criminalului Putin, şi-a început decăderea şi alunecarea în groapa de gunoi a istoriei. Orice imperiu clădit prin crime şi violenţă, prin genocid şi teroare nu rezistă timpului.

Democraţia trăieşte prin vot. Nu votezi, ucizi democraţia. Nu votezi, faci primul pas spre dictatura minorităţii care votează.

Ca şi naziştii, criminalul Putin, de câte ori ruşii pierd teren în Ucraina, ordonă bombardarea şi uciderea de civili nevinovaţi.

În 1919 (19 ianuarie – 18 decembrie), Slavici făcea un an de puşcărie pentru colaboraţionism cu germanii, în timpul primului război mondial.

Azi, Şoşoacă nu păţeşte nimic pentru colaboraţionism cu ruşii, cei care ne-au furat Basarabia, nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţa.
Mafiotul Dragnea a ajuns la puşcărie, dar legile sale criminale au fost adoptate şi aplicate de către regimul Iohannis.

Mioriticii cărora ne le pasă de furtul teritoriilor româneşti de către ruşi nu merită o ţară. Şi nici n-o au. Ei nu formează o ţară, ci un trib.

Aşa cum triburile africane erau cucerite de europeni cu ajutorul unor cadouri nesemnificative, triburile mioritice votante de corupţi şi mafioţi sunt cucerite tot prin cadouri nesemnificative, oferite în principal, vreme de 33 de ani, de către PSD = ciuma roşie: o găleată roşie cu trei trandafiri, un litru de ulei, o pungă tot cu 3 trandafiri etc.

Europenii din secolul al XIX-lea, după ce cucereau un teritoriu african prin acele cadouri, se puneau pe extras bogăţiile naturale ale acelui terioriu. Ciumaţii roşii din vârful politicii, neavând triburile mioritice cadouri naturale (ingnoranţa şi prostia mioriticilor, deşi naturale, nu se pun), odată votaţi, s-au pus pe extragerea altei bogăţii, de data asta produsă de alţii, nu de triburile de votanţi, majoritatea dintre ei săraci în cuget şi-n simţiri, dar şi în avere: banii publici.

La adăpostul votului oferit de trinburile mioritice trădătoare de neam şi ţară, „coloniştii” PSD-işti şi PNL-işti a supt această ţară de toate bogăţiile ei, trecute în averea membrilor castei coloniale. Pentru aceasta au schimbat legi, au eliminat procurori imcomozi, au suspendat preşedinţi de ţară etc.

Pentru obţinerea voturilor membrilor triburilor, „coloniştii” din PSD şi PNL aveau nevoie de logistica oferită de televiziuni. Aşa încât, tot din bani publici, au mituit televiziunile şi/sau au oferit patronilor de televiziuni accesul în casta colonială aducătoare de avere, faimă şi imunitate.

Şi uite-aşa, România s-a transformat din gulag rusesc (gulag comunist) într-o colonie PSD-isto-PNL-istă, din care au plecat peste 6.000.000 de români, cel mai mare exod de populaţie, pe vreme de pace, din istorie.

Dar nu le pasă „coloniştilor”. Mai au nişte rezerve de furat şi ele nu trebuie ratate. Din păcate, mioriticii au în loc de testicule căcărezele Mioriţei, aşa încât, cu rare excepţii, toată lumea acceptă furtul şi jaful coloniştilor din PSD = PNL = aceeaşi mizerie.

Se spune că în viaţă, într-un final, fiecare are ce merită. Probabil ca asta merită triburile mioritice: să fie regulate şi jefuită de un alde Dan Voiculescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, Viorel Ponta, Viorel Hrebenciuc, Lucian Bode, Călin Popescu Tăriceanu şi toţi ceilalţi care, în Ucraina, sfârşeau prost, deoarece pe ucrainieni nu-i furi şi nu-i minţi, dar mai ales nu le-o tragi (bărbaţi adevăraţi, nu manelişti analfabeţi, fără testicule şi fără creier).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu