Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXI)

marți, octombrie 18, 2022 20:17
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Patrihoţul Dragnea: din „iubire” faţă de ţară, a ales ministru al Apărării un „pocăit” care nici măcar nu a făcut armata.

Opusul globalizării este sclavia: să fii robul unor tirani precum nebunul criminal Putin, pentru care viaţa ta nu face doi bani.

România nu este o naţiune, ci o turmă. Ceauşescu, Iliescu, Năstase sau Dragnea nu sunt decât emanaţia acestei turme.

Patrihoţul Dragnea: din „iubire” faţă de ţară, a încercat devalizarea bugetului Armatei, alături de mogulul Cristian Burci.

Doar în Evul Mediu întunecat pupatul de cadavre (moaşte) ţinea loc de asigurare medicală şi de tratament medical.

Patrihoţul Dragnea: din „iubire” faţă de ţară, şi-a cerut scuze puşcăriaşilor, nu celor care muncesc şi de la care a furat.

„Dacă e verde sau se zbate, e biologie. Dacă pute, e chimie. Dacă nu funcţionează, e fizică.” (Anonim)

Dacă ar fi după talibanii ortodocşi, ar trebui să intrăm din nou în peşteri, acolo unde nu există Internet, adică globalizare.

Noaptea minţii la talibanii ortodocşi: să fii împotriva „globalizării” tocmai pe Internet = reţea globală de calculatoare.

Cea mai bună dovadă că românaşilor le place să le-o tragă mafioţii la funduleţ este procentul USL: peste 70% dintre voturi.

Se spune că somnul raţiunii naşte monştri. Un asemenea monstru care înghite milioane de euro este Biserica.

Mălin Bot: „Locotenenţii lui Dragnea controlează Guvernul Iohannis. Baroni PSD infractori puşi pe funcţii grele.”

Când Ludovic Orban acuza USR că nu este alături de Biserica Ortodoxă, era Forţa Dreptei sau forţa bigotismului religios?!

„Fizica e ca sexul: sigur, poate duce la ceva rezultate, dar nu de asta o facem.” (Richard Feynman)

Tot ce-i bun pe lumea asta ori e imoral, ori e ilegal, ori îngraşă. (Legile lui Murphy)

După ce ai furat banii orfanilor din Teleorman, să înfiinţezi partidul „Pentru Patrie”, asta înseamnă să fii Dragnea-mafiotul.

Ţara în care suni la 112 şi poliţia apelează la clanurile interlope pentru a te găsi, vrea în Spaţiul Schengen (hăă, hăă, hăă).

Când copiezi pasaje de pe Wikipedia în teza de doctorat, este clar că pentru tine, Bode, hoţia/corupţia reprezintă normalitatea.

În 2020, Victor Ponta, în numele Pro România, a cumpărat din subvenţii publice o maşină Tesla X ce costă 133.000 de euro.

România de după 1989 a rămas la cheremul foştilor comunişti şi securişti, cei care au umilit acest popor în dictatura comunistă.

Dacă într-o zi va trebui să alegi între lume şi iubire, aminteşte-ţi: dacă alegi lumea, vei rămâne fără iubire, dar dacă alegi iubirea, cu ea vei cuceri lumea.

Noi contăm şi suntem importanţi doar pentru cei care ne iubesc. Doar lor le datorăm tot ce se întâmplă bun în viaţa noastră.

Cineva care te preţuieşte cu adevărat nu se va pune niciodată în poziţia de a te pierde.

Nu lăsa anumiţi oameni să devină o prioritate pentru tine atâta timp cât tu eşti doar o opţiune pentru ei.

Şi noi, românii, am avut un regim criminal Putin: regimul PSD, din perioada 2001-2004, în care baronimea PSD controla România.

Laura Codruţa Kovesi: „Preşedintele Iohannis mi-a cerut în vara lui 2018 demisia de la şefia DNA. Am refuzat.” Ce ticălos!

Marile firme româneşti au fost privatizate la preţuri de nimic deoarece, înainte de privatizare, au fost jefuite de dacii liberi.

O ţară unde un procent imens regretă un dictator criminal, Ceauşescu, nu merita să fie nici în UE, darămite în Schengen.

Români, ăia angajaţi legal, să mergem la muncă! Trebuie să plătim mărirea pensiilor, cerută de Ioha, şi pensiile speciale.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu