Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XX)

marți, octombrie 11, 2022 6:31
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Pentru AURolacii „anti-sistem”: cel mai ticălos sistem, care a ucis sute de milioane de oameni, este sistemul bisericesc/religios.

Barack Obama a fost bun doar la gargară. Terorismul şi dictatorii au înflorit 8 ani la umbra gargarei acestui preşedinte al SUA.

Oare miile de iranieni ucişi în numele lor, de la aşa-zisa revoluţie islamică până astăzi, i-au mulţumit pe Allah şi Mahomed?!

Mişcarea civică #REZIST a fost aplaudată şi apreciată de întreaga lume civilizată. Prin ea, de România s-a vorbit la superlativ.

AURolaci, dacă n-aveţi gaze, mergeţi la puşcăriaşul Dragnea, omul ruşilor, cel care a blocat exploatarea gazelor din Marea Neagră.

A sărbători Ziua Educaţiei în Românica e ca şi cum ai sărbători Ziua Libertăţii de Exprimare în dictatura criminalului Putin.

Dacă tot este Ziua Educaţiei: România nu are nicio universitate în primele 1000 din lume.

De centenar, Finlanda a construit o imensă bibliotecă. De centenar, Românica a blocat DNA şi a eliberat criminali şi violatori.

Regimul criminal comunist din China: supravegherea pe stradă şi în mediul online a atins un nivel fără precedent.

Noaptea minţii: când Putin ucide opozanţi, îşi apără ţara de globalişti; când putiniştii sunt izolaţi de autorităţi în UE, e dictatură.

Cât de ticălos şi nemernic poţi să fii, să scuipi pe memoria copiilor ucişi în Ucraina, atunci când iei apărarea criminalului Putin.

Minerii criminali, analfabeţi, alcoolişti ai anilor ’90 au fost înlocuiţi, astăzi, cu rusofili la fel de criminali şi analfabeţi.

Toată lumea dă vina pe politicieni, dar nimeni nu aminteşte de mineriade, acestea făcând mult mai mult rău României.

E adevărat, PSD ne-a dat. Ne-a dat mineriade, corupţie, baroni locali, inflaţie, justiţie pentru infractori, stagnare, involuţie.

Panglicarul Rareş Bogdan vrea România în Schengen cu legile puşcăriaşului Dragnea, cu oamenii lui Dragnea în funcţii cheie etc.

Odată cu Afacerea BMW, Iohannis, preşedintele mediator (hă, hă, hă), a devenit preşedintele şpăguitor.

De ce-l admiră rusofilii pe Trump? Deoarece este corupt, şpăgar, ticălos, nemernic, mincinos etc., ca şi ei.

Când Rise Project îl ataca nefondat pe Barna, pentru a nu intra în turul 2 (unde a ajuns Dăncilă), era preţul în euro sau în dolari?!

La mulţi ani, Monica Macovei (cea care a înfiinţat DNA şi a avut ideea înfiinţării Parchetului European)! Vă mulţumim!

O evoluţie de 500 de ani a omenirii spre toleranţă, acceptarea celuilalt, limitarea rolului religiei în societate, libertatea de opinie, protejarea diversităţii, grija faţă de culturile minoritare etc. este călcată în picioare de aceste nebun criminal numit Putin.

Prin nebunul criminal Putin, ucigaşul de copii, ortodoxia a devenit cea mai criminală sectă religioasă de pe Terra.

Dacă Dumnezeu ar exista cu adevărat, nebunul criminal Putin era eliminat după prima grădiniţă bombardată de ruşi.

Viaţa e ca o carte. Tot ce însemni tu se află între coperţile acestei cărţi. Nimic nu se află în afara ei. Cum înainte de naştere pentru tine nu exista nimic, nici după moartea ta pentru tine nu există nimic. Restul sunt poveşti inventate de popii lacomi şi criminali, care huzuresc vânturând iluzii pentru naivi.

„Cele mai groaznice şi mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise la adăpostul religiilor.” (Mahatma Gandhi)

În Polonia, violatorii sunt castraţi chimic. În România, violatorii sunt eliberaţi din puşcării, de către mafioţii din politică.

Nu ştiu ce fizică „ortodoxă” se studiază în şcolile din România, da’ e plin Facebook-ul de cei care cred că anul-lumină este unitate de măsură pentru timp. Ori anul-lumină este unitate de măsură pentru distanţe, nu pentru timp; 1 an-lumină = distanţa parcursă de lumină timp de un an, cu viteza aproximativă de 300.000 km/s.

Asta cu pacea între Ucraina şi Rusia e ca şi cum un criminal îţi intră în casă, îţi ucide copiii, soţia, iar apoi, cică, să negociezi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu