Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XVII)

miercuri, august 31, 2022 13:04
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Justiţie PSD-istă: după nici 2 ani de închisoare, din 5, Bogdan Olteanu, ce a primit o şpagă de 1 milion de euro, a fost eliberat.

Religia e cea mai deşteaptă afacere: vinzi un produs care nu se vede, iar dacă ceva nu funcţionează, dai vina pe client.

Dictatura tiranului Ceauşescu: bunica mea avea, în anii ’80, o pensie de 60 de lei, după 20 de ani de muncă la colhoz (o franzelă în anii ’80 avea preţul de 4,50 lei).

A nega crimele comunismului, cele mai multe din istorie, este la fel de inacceptabil ca şi a nega crimele fascismului/nazismului.

Când postaţi elevi premianţi la olimpiade, poate amintiţi şi de cei 25% care ajung în clasa a IX-a fără să ştie tabla înmulţirii.

După 20 de ani, dolarul depăşeşte euro în România: 1 euro = 4,8851 lei; 1 USD = 4,9225 lei. God Bless America!

Adrian Păunescu, fostul senator PSD, scuipat pe stradă în 1989, a fost un Dughin al regimului criminal ceauşist/comunist.

Dictatura tiranului Ceauşescu: la colhoz (CAP), ţăranul român primea doar cât să nu moară de foame, trăind în condiţii mizere.

Dictatura tiranului Ceauşescu: alimente de bază (pâinea, zahărul, uleiul) raţionalizate, pe timp de pace, adică înfometare.

În cazul unui război nuclear, 5 miliarde de oameni ar muri de foame, în primii 2 ani, iar 90% dintre recolte ar fi compromise.

17.000 de ruşi, care s-au pronunţat împotriva războiului din Ucraina, sunt în puşcăriile dictaturii criminalului psihopat Putin.

Internet, TV, libera circulaţie, libera iniţiativă, alegeri libere etc. Şi mai există jeguri care spun că-i la fel ca-n comunism.

Adevărata mireasă a lui George Simion este demagogia/xenofobia, iar adevăratul Naş este criminalul psihopat Putin.

20 de străzi şi pieţe din 14 ţări vor fi redenumite în cinstea Ucrainei, ca semn al solidarităţii în faţa agresiunii ruseşti.

Ed Sheeran a ridicat drapelul Ucrainei pe scena unui concert din Varşovia, exprimându-şi astfel solidaritatea cu Ucraina.

USR, Forţa Dreptei şi PMP cer Guvernului să nu mai acorde vize turistice ruşilor. Doar că USL = Uniunea Sovietico-Liberală!

Meritocraţia în România trebuie să înceapă cu eliminarea foştilor securişti şi comunişti din structurile statului român.

Noaptea minţii: să ataci PSD şi AUR, dar să ai limba în fundul dictatorului criminal Ceauşescu, cel care a înfometat şi izolat această ţară.

Adepţii comunismului nu sunt „nostalgici”, ci sunt generaţia zombificată de Ceauşescu de pe băncile şcolii primare.

Nostalgicii ceauşismului ne urăsc pentru că mergem la muncă, pentru că avem ce mânca, pentru că suntem liberi.

Naţional-comunismul lui Ceauşescu, de inspiraţie legionară, a continuat, după 1989, prin Vadim Tudor şi, astăzi, AUR.

Să spui că 100 de nume mari ale culturii române sunt „nimeni”, asta înseamnă să fii politrucul Sorin Cîmpeanu, din cocina puşcăriaşului Dan Voiculescu, susţinut de adevăratul Nimeni de la Cotroceni.

Prin blocarea DNA, visul lui Dragnea devine realitate prin Predoiu, un ministru combinaţie între Tâlhărel şi Ciordache.

Omul nou creat de Ceauşescu, prin aşa-numita „educaţie socialistă”, este cel care a furat şi distrus România după 1989.

Mafioţii roşii Ion Iliescu, Adrian Năstase, Victor Ponta sau Liviu Dragnea au fost educaţi în comunism, în spiritul bolşevismului.

URSS-ul nu era „muribund” la venirea lui Mihail Gorbaciov la putere. Era tiranic şi despotic. Gorbaciov a încercat să-l facă uman. Voit sau nu, Gorbaciov a eliberat popoarele din Estul Europei din lanţurile bolşevismului despotic. Le-a lăsat libere să-şi aleagă drumul. Şi au ales libertatea şi democraţia.

Omagiu şi recunoştinţă pentru un (despot) luminat al secolului 20. Poate cel mai mare.

RIP, Mihail Gorbaciov. Vei rămâne în mod pozitiv în memoria oamenilor care iubesc libertatea. Fără tine, fără prezenţa ta în istoria Terrei, eram şi astăzi, poate, sclavii tiranilor comunişti.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu