Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XIX)

vineri, septembrie 30, 2022 19:42
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Contribuţia ţărăniştilor: introducerea în jurământul politicienilor a formulării „Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Şi i-a ajutat!

România a avut premier (şi ministru al economiei), în anii 2010, nu în 1010, pe unul fără cont în bancă. Gunoiul Mihai Tudose.

Popa Visarion Alexa, agresând sexual o femeie, şi nu un bărbat, a întinat doar nobilele idealuri ale popilor ortodocşi.

Doar rusofilii făcuţi de mama Lenin şi tata Stalin agită spectrul ortodoxismului.

Nu va exista al III-lea război mondial. Dar ar putea exista o Rusie făcută praf, deşert, pustiu de către super-armele NATO.

După ameninţările psihopatului, se pare că fişa medicală a criminalului de război Putin arată din ce în ce mai rău.

Mii de tineri ruşi au fost ucişi şi pentru că Biserica Ortodoxă Rusă este o organizaţie criminală care susţine un nebun, Putin.

Singura forţă din Rusia care-l poate elimina pe nebunul criminal Putin este FSB-ul. Aşa cum Securitatea l-a eliminat pe Ceauşescu.

Islamul este cea mai criminală religie, inventată de mintea bolnavă a pedofilului criminal Mahomed şi impusă prin genocid.

Când eşti o legumă de ţară (România) şi mereu dai vina pe alţii, aştepţi să-ţi facă treaba acel personaj minunat numit Dumnezeu.

„În fiecare femeie dormitează un Înger, o Scorpie şi o Prinţesă. Va fi a ta cea pe care o trezeşti.” (Anthony Hopkins)

Ca să resetezi o ţară, trebuie resetat poporul. Iar „boborul” nu vrea, nu poate, nu este ajutat, n-are chef să iasă din întuneric.

Dictatura tiranului Ceauşescu: sexul, subiect tabu. Rezultatul? În 1989, România avea cei mai mulţi copii cu SIDA din Europa.

Nu se poate vorbi de meritocraţie, civilizaţie, progres într-o ţară unde sunt 16 facultăţi de teologie, mai ceva ca-n Evul Mediu.

Cât timp va exista întunericul BOR, AUR şi PSD vor domina România. Noi ceilalţi suntem minoritari în ţara pupătorilor de cadavre.

Vreţi ca AUR şi PSD să aibă o influenţă mică în societate? Dacă da, scoateţi religia din programa şcolară şi opriţi finanţarea bisericii.

Cum erau promovaţi poliţiştii în guvernarea PSD? Erau promovaţi în schimbul unei şpăgi de 5000 de euro!

În România, în şcoală, la TV, la inaugurări, în armată, îndoctrinarea comunistă a fost înlocuită cu îndoctrinarea ortodoxă.

Mafia PSD-istă şi PNL-istă a tolerat şi încurajat frauda, corupţia şi furtul intelectual de la examenul de Bacalaureat, după 1989.

Wolgang Kubicki, vicepreşedinte al Parlamentului german: „Recep Erdogan este un mic şobolan de canalizare.” Corect? Corect!

Ce nu realizează criminalul de război Putin: e uşor să declari bunurile furate ca fiind ale tale; mult mai greu e să le păstrezi.

Oare Merkel, Trump şi Obama realizează ce face protejatul lor, criminalul Putin, atunci când ameninţă nuclear planeta?!

Sorin Cîmpeanu a demisionat, dar răul făcut educaţiei din România de acest politruc din curtea puşcăriaşului Dan Voiculescu rămâne.

Nimeni dintre cei ce vorbesc de Iran nu spune un lucru esenţial: crimele se produc în numele şi pentru gloria lui Allah.

Merită să mori pentru persoana iubită, familia ta sau drepturile tale, dar nu merită să mori pentru un nebun ca Putin.

Efectul orelor de religie în societate: parlamentar PSD de Argeş filmat în timp ca făcea sex cu băieţi minori. C-aşa-i la socialişti!

Circulând cu permisul suspendat, AURolacul Simion dovedeşte încă o dată că rusofilii sunt adepţii fărădelegii.

După mintea nebunului Putin, dacă frontierele nu mai sunt inviolabile, ar însemna ca toate naţiile să se războiască între ele.

AURolacii din stradă au încurcat steagurile: în loc să ia steagul Rusiei sau drapelul comunist, au luat tricolorul.

Biserica papă anual de 5 (cinci) ori mai mulţi bani decât valoarea pensiilor speciale plătite de statul român.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu