Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XVIII)

miercuri, septembrie 14, 2022 6:35
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Democraţia nu ţi-o traduce nimeni. O înveţi şi o trăieşti după mintea şi sufletul tău. Evident, dacă n-ai minte şi eşti negru la suflet, urăşti libertatea şi faci apologia comunismului criminal, cel care a ucis, numai în URSS, de către dictatorul comunist Stalin (cel mai mare criminal din istorie), cel puţin 20 de milioane de oameni (istoricii spun între 20 şi 60 de milioane de oameni; am mers pe varianta minimală).

Ce făceau românii înainte de intrarea României în UE? Erau sclavii baronilor PSD-işti, cei care tăiau şi spânzurau în România.

România: doar 2% dintre studenţi lucrează în perioada studiilor. Olanda: 70%, Danemarca şi Germania: peste 40%.

Mihail Sadoveanu, cel ce a slujit un regim criminal, comunismul, ar merita exclus din programele şcolare de literatură.

Dictatura tiranului Ceauşescu: nimic nu se găsea la vedere; ca să faci rost de un produs, trebuia să ai relaţii sau să dai şpagă.

Şi dictatorul comunist Ceauşescu a fost puşcăriaş. Adică a încălcat legea României interbelice, acel Regat Mare şi Frumos.

Câtă ipocrizie la pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu: folosind un calculator capitalist, să lingi un dictator comunist.

În istorie, Ceauşescu va rămâne ca exponentul unui regim criminal, comunismul, care a transformat România într-un gulag.

Dictatura tiranului Ceauşescu: ca să promovezi într-o funcţie, trebuia să fii membru/nomenclaturist al Partidului Comunist.

KGB-istul Ion Iliescu şi-a cerut scuze, în numele statului român, pentru crimele comise împotriva evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial. Dar nu şi-a cerut scuze niciodată, în cei 11 ani cât a fost satrapul României, pentru crimele comise de acelaşi stat român, în timpul dictaturii comuniste (martie 1945 – decembrie 1989).

Singurul Preşedinte al României care a condamnat regimul criminal comunist şi şi-a cerut scuze, în numele statului român, pentru crimele comise în timpul dictaturii comuniste a fost Traian Băsescu.

Dictatura tiranului Ceauşescu: fiecare elev de liceu trebuia să facă, în vacanţa de vară, 2 săptămâni de muncă patriotică (neplătită).

Dictatura tiranului Ceauşescu: la ţară nu se aducea pâine, iar morile, puţine, nu puteau funcţiona fără curent electric.

Dictatura tiranului Ceauşescu: românii se turnau unii pe alţii la Securitate; 1 din 3 români era turnător al poliţiei politice.

Dictatura tiranului Ceauşescu: toate produsele de calitate mergeau la export, pentru români rămâneau ciurucurile.

Toţi scriitorii care au lins dosuri de comunişti veniţi pe tancurile lui Stalin ar merita excluşi din programele şcolare.

Partidul Comunist Român = grup terorist finanţat de Moscova ce a avut drept scop dezmembrarea României, tragedie reuşită prin Pactul Molotov-Ribbentrop.

La cre(ş)tin-otodocşi, ritualul (pupat cadavre = moaşte) a devenit mai important decât esenţa creştinismului: iubirea aproapelui.

Dictatura tiranului Ceauşescu: la ţară, nu puteai sacrifica un animal decât cu aprobarea autorităţilor; sau era interzisă sacrificarea.

PSD = ciuma roşie propune subvenţionarea energiei electrice pentru culte, adică pentru popii „săraci”, scutiţi de impozite.

Rusia, benzinăria interlopului Putin, intră încet, încet în faliment. În faliment economic. În faliment moral este de la înfiinţare.

Dictatura tiranului Ceauşescu: avortul era interzis. Mii de femei ucise, copii nedoriţi/abandonaţi, puşcărie pentru medici.

Dictatura tiranului Ceauşescu: orice produs din România comunistă, de la televizoare la maşini, era de cea mai proastă calitate.

Să rezumi prezentul la insecte şi duşuri e ca şi cum, din toată Biblia, s-ar înţelege doar ce bună la pat era Maria Magdalena.

„Noua ordine mondială” propusă de tirani: frică, foame, teroare, război, genocid, minciună, corupţie, ură faţă de cei diferiţi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu