Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXII)

luni, octombrie 24, 2022 7:13
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Când eşti Grădina Maicii Domnului, normal că eşti mai prost plasat pe scara evoluţiei decât ultimul trib din Africa.

Romanii au inventat alfabetul latin şi dreptul roman, dacii au „inventat” beţia continuă şi jafurile cât mai sângeroase.

Toţi ăştia care cereţi sporuri, măriri etc. trebuie să ştiţi că banii trebuie produşi de cineva: se iau de la alţii, ca să vă dea vouă.

Ăştia nemulţumiţi de valorea pensiei de stat: de ce nu v-aţi înscris la un fond privat de pensii să vedeţi cum se adună banii?

O ţară unde se pupă cadavre (moaşte) mai ceva ca-n Evul Mediu întunecat nu merită să fie primită în lumea bună a Europei.

România pupătorilor de moaşte poate fi primită cel mult în Spaţiul Rusia – Iran – Afganistan.

Cea mai diabolică invenţie din toate timpurile a fost religia: în numele ai au fost ucişi milioane de oameni nevinovaţi.

Cea mai bună dovadă a caracterului criminal al religiei este ortodoxia rusă, cea care sprijină un dictator dement şi criminal, Putin, cel care comite un adevărat genocid în Ucraina.

Comunismul a ucis mai puţin de 100 de ani, religia ucide de mii de ani. Ca număr de victime, religia se distanţează clar de comunism. Asta nu înseamnă că apăr comunismul. Dimpotrivă, sunt un anticomunist convins, da’ nu din ăia care vor religie în loc de comunism.

Noaptea minţii: puşcăriaşul Dragnea „Olanda invidiază România”; USLamiştii de azi: „Olanda are ceva cu România”.

Oare patrihoţii din România ştiu că datorăm Occidentului, Franţei şi SUA în principal, formarea României Mari în 1918?!

Creştinismul a ţinut omenirea în întuneric sute de ani. Vedeţi Evul Mediu întunecat. Fără creştinism progresul omenirii ar fi fost mult mai accelerat.

Să nu ne facem iluzii: câtă vreme parlamentarii sunt aleşi de pupători de moaşte/analfabeţi, vom avea un Parlament penal.

Universitatea „Spiru Haret”, înfiinţată de Aurelian Bondrea, pupincurist al Elenei Ceauşescu, geme de foşti activişti comunişti.

România TV trebuie închis: prezintă exact textele lui Putin. Dar cine s-o facă? Mircea Toma (şeful CNA), omul Mafiei?!

Astăzi, 2 minute la România TV: Soros, neomarxisti, părinte 1 şi părinte 2, homosexuali etc. RTV o fi devenit Rusia TV?!

O ţară unde au fost 7 mineriade, nu merită în Spaţiul Schengen, ci eventual în spaţiul Venezuela – Cuba – Coreea de Nord.

Cea mai simplă dovadă de patriotism este să scrii şi să vorbeşti corect limba română. Votanţii AUR şi PSD nu sunt patrioţi.

Muncitorul român în anii ‘90: ticălosul care, îndemnat de PSD-işti, s-a opus modernizării economiei prin privatizări occidentale.

În 2004, PSD a vândut ruşilor, pe 1 euro, Combinatul Siderurgic Reşiţa, după ce în prealabil i-a alungat pe americani.

Azi românii spun că sunt „săraci”. Da’ las’ că erau bogaţi în comunism, pe vremea fanarioţilor şi pe timpul lui Burebista.

Herodot zice că dacii erau beţivi, leneşi şi îşi vindeau copiii. Propoziţia a fost cenzurată din cartea de istorie a românilor.

28% prezenţă la vot: PSD = 36%; 80% prezenţă la vot: PSD = 10%. În SUA, afro-americanii au murit pentru dreptul de a vota.

Ce a făcut Iohannis prima dată la Cotroceni: şi-a triplat salariul şi a dublat cheltuielile administraţiei prezidenţiale.

Când Ucraina era colhoz rusesc, prin 2004, puterea pro-rusă de atunci construia Canalul Bâstroe, adică distrugea Delta Dunării.

Procurorul Cristian Panait înainte să moară: „Câinele ăsta de Ponta m-a omorât!”. Ponta era câinele mafiotului Adrian Năstase.

Mafia Ponta-PSD: mafiotul Sebastian Ghiţă cerea, în numele lui Ponta, şpagă oricărei firme IT din România în anii 2012-2015.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu