Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXIII)

miercuri, februarie 15, 2023 19:17
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

În comunism (dictatura lui Ceauşescu), cei 23 de milioane erau ţinuţi cu forţa în ţară (ca-n gulag), altfel emigrau jumătate.

Cea mai clară dovadă de nebunie a criminalului Putin: să ucizi ortodocşi ucrainieni, dar să pretinzi că aperi ortodoxia.

De ce Iohannis a adus PSD la guvernare şi a decapitat DNA? Deoarece sistemul corupt era în pericol şi trebuia stabilizat.

Din ciclul „Cu Biblia pe cadavre călcând”, fostul pastor Terheş, făcut parlamentar de puşcăriaşul Dragnea, prezintă aproape identic textele criminalului de război Putin.

75% dintre cei care susţin pe Facebook genocidul criminalului de război Putin în Ucraina sunt troli plătiţi (+ conturi false).

Biserica Ortodoxă Română a susţinut Mişcarea Criminală Legionară, aşa cum astăzi Ortodoxia rusă susţine genocidul lui Putin.

România TV (RTV) este trompeta Mafiei din România, politică dar nu numai, corcită cu interesele dictaturii criminalului Putin.

Când creştinismul a preluat puterea în Imperiul Roman, a urmat cea mai mare distrugere culturală din toate timpurile.

După decembrie 1989, în Românika, îndoctrinarea comunistă a fost înlocuită cu îndoctrinarea creştină, mult mai perversă.

Nu meriţi ceea ce nu apreciezi! Pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu nu merită nimic din ceea ce oferă libertatea.

D(r)acii liberi, dacă România este atât de bună (Grădina Maicii Domnului), de ce fug toţi din ea sau de ea, în vreme de pace?

Pentru dictatura criminalului Putin, viaţa unui rus obişnuit nu contează! Dar ce este mai important decât viaţa unui om?!

Ăştia cu oculta mondială şi alte tâmpenii de acest fel se victimizează singuri (fug de responsabilitate). Aşteaptă un salvator, dar, surpriză, nu vine nimeni să-i salveze.

Viaţa şi fericirea fiecăruia dintre noi sunt rezultatul propriilor noastre alegeri. Poţi da vina pe oculta mondială, pe globalişti, pe extratereştri, doar că asta nu va schimba cu nimic situaţia în care te afli.

A greşi e omeneşte, dar a da vina pe alţii e şi mai omeneşte, spune o glumiţă. Oare d(r)acii liberi şi alţi „liberi” pe câmpiile prostiei chiar cred că există un guvern mondial preocupat de viaţa lor minusculă?!

Ăştia chiar nu realizează că sunt o cantitate neglijabilă în ecuaţia planetei?!

Prima condiţie a schimbării în bine a unei persoane este schimbarea mentalităţii. Cu o mentalitate de victimă şi cu un creier de găină ajungi telespectator fidel al televiziunilor mafioţilor (România TV, Antena 3, Realitatea TV etc.) şi cotizant la averile imense ale popilor, apoi te plângi că oculta mondială ţi-a furat viitorul.

Confucius spunea că „ignoranţa este noaptea minţii; o noapte fără lună şi fără stele”. Iar din ignoranţă, din întunericul minţii se naşte dictatura, crima, genocidul, Putin, Rusia imperialistă şi multe lacrimi, plus multe suferinţe pentru victimele ignoranţilor care, ratându-şi propria viaţă, sunt invidioşi pe succesele altora.

Ăştia cu oculta mondială urăsc progresul umanităţii, urăsc tot ce a creat măreţ omenirea, îi urăsc pe cei mai înzestraţi intelectual decât ei, urăsc schimbarea, urăsc aproape totul şi, probabil, cel mai mult se urăsc pe sine.

Dacă tot timpul te ocupi de oculta mondială, este clar că nu ai timp pentru tine, nu ai timp să citeşti, să visezi, să iubeşti, să te bucuri de viaţă. Starea lor naturală este ura, invidia este mereu cu ei, oricând ar coborî întunericul Evului Mediu peste omenire, cu pupat cadavre (moaşte) şi restul.

Ăştia trebuie izolaţi (blocaţi pe Facebook), ignoraţi, ocoliţi. Îţi strică sufletul, îţi trezesc cele mai întunecate gânduri, te coboară în mocirla existenţei lor ratate.

Să ridicăm ochii spre stele, spre măreţia acestui Univers, rezultat al evoluţiei, să-i iubim pe cei dragi, să ne păstrăm sufletul curat şi să preţuim tot ce avem bun în trecerea noastră pe această Planetă.

Să avem puterea să acceptăm ceea ce nu putem schimba, să avem tăria să schimbăm ceea ce putem schimba şi să avem înţelepciunea să facem diferenţa.

Culmea prostiei: în ţara în care este interzis cultul lui Ceauşescu, 57% dintre români plâng după crimele acestui dictator.

Patrihoţii şi televiziunile mafioţilor nu suflă un cuvânt despre voinţa românilor la referendum: maxim 300 de parlamentari.

De ce a blocat puşcăriaşul Dragnea exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră? Din „patriotism”, desigur.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu