Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXII)

marți, februarie 7, 2023 7:22
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Oamenii inteligenţi discută idei, oamenii mediocri discută evenimente, iar proştii îi discută pe alţii.

„Marele” om de dreapta Ludovic Orban a băgat zeci de milioane de euro, bani publici, în posturile TV ale mafioţilor.

La ce ne-a ajutat intrarea în UE? Intrarea în UE a permis unora să iasă din bordeie şi să-şi facă o casă, muncind nişte ani în UE.

Unde au creat locuri de muncă ruşii criminali în România? La Canal, în temniţele comuniste, adică în locuri de exterminare.

A vorbi despre corupţie şi plagiat în Românika însaemnă a vorbi despre funie în casa spânzuratului.

Stalin (peste 20.000.000 victime) nu era plătit de Soros, ura capitalismul, peste tot vedea complotul ocultei mondiale.

Biserica Ortodoxă Română (BOR), o afacere de milioane de euro, finanţată din bani publici, mai ceva ca pe timpul fanarioţilor.

Comuniştii au inventat şpaga, traficul de influenţă, nepotismul, promovarea pe criterii politice. După 1989, doar s-a continuat.

România (ne)educată la mâna oamenilor mafiotului Sebastian Ghiţă: SIVECO administrează (prost) platforma subiecte.edu.ro. Site-ul este nesecurizat şi neactualizat din 20.10.2022.

Portalul este administrat de SIMAVI, un departament al SIVECO. De SIVECO se leagă jaful de zeci de milioane de euro comis de gaşca lui Sebastian Ghiţă, pe care un alt mafiot, Victor Ponta, a desemnat-o să se ocupe de informatizarea României.

Procurorul general al Ucrainei: „De la începutul invaziei, ruşii au ucis 460 de copii şi au mutilat pe viaţă alţi 919 copii.”

Ăştia de azi cu doctoratele au avut un model: dictatorul comunist criminal Ceauşescu, un cizmar analfabet cu cărţi publicate.

Revoltaţii de astăzi cu privire la promovarea nulităţilor nu suflă o vorbă despre promovarea aurolacilor de către comuniştii criminali.

Mircea Cărtărescu, cel mai cunoscut scriitor român contemporan, nu a fost primit în Academia Română (a primit doar două voturi). Cine conduce Academia Română? D(r)acul liber Pop Ioan Aurel, cel care a comis următoarele „acte de eroism”, prin care a binecuvântat România:

a turnat la Securitatea comunistă;

a negat plagiatul limbricului Victor Viorel Ponta;

l-a susţinut pe agramatul Valentin Popa („ministrul Pamblică”), fost ministru al Educaţiei, care făcea greşeli gramaticale elementare, de care s-ar ruşina şi un elev de gimnaziu;

a spus că tinerii sunt inculţi, în timp ce, evident, bolşevicii şi securiştii sunt viitorul de rahat al ţării;

etc., etc., etc.

În timp ce şoşocarii şi aurolacii sunt liberi să facă rău României, dacă ăştia ajung la putere, noi ceilalţi ajungem la puşcărie.

Criminalul de război Putin construieşte adevărata familie tradiţională rusească: tata mort în Ucraina, mama singură cu copiii.

Nomenclatura politică ce a jefuit România a fost creată de criminalul Ceauşescu şi protejată de alt criminal, Ion Iliescu.

Liudmila, fosta soţie a criminalului Putin, despre nebunul planetei: „Un vampir care a supt tot sângele din mine.”

Statul român, aflat la şliţul penalilor din politică, finanţează din bani publici (din taxe şi impozite) televiziunile mafioţilor.

În timp ce un sfert dintre turci mor de foame, dictatorul Erdogan are trei palate şi sute de milioane de euro în conturi.

USL = PSD + PNL a fost ideea infractorului Dan Voiculescu. Iohannis a fost, indirect, propunerea de premier a lui Voiculescu.

PIB-ul pe cap de locuitor în România: 1987 (în dictatura comunistă): 1.673 dolari; 2020 (în UE): 12.896 dolari. Q.e.d.

Ăştia care urlă astăzi pe tema plagiatelor nu suflă un cuvânt despre criminalul Ceauşescu, ajuns general fără o zi de armată.

O ţară, România, unde 57% dintre cetăţeni regretă crimele comunismului nu merită să fie primită nicăieri în lumea civilizată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu