Educația din România, un culcuș cald pentru o majoritate incultă și roșie

duminică, august 31, 2014 10:41
Posted in category Educatie

Educatie versus ajutoare socialeDupă 1989, majoritatea membrilor nomenclaturii comuniste a trecut în politică și în învățământ

Rezultatul salarizării proaste din învățământ este unul singur: în acest domeniu ajung indivizi care nu au un minim de respect pentru valorile general umane ale lumii libere în care trăim. Învățământul din România este populat cu foști CAP-iști, gură-cască ce după 1989 nu au fost capabili să facă ceva mai bun, cu foști securiști, care nu se pricepeau decât la rupt oasele românilor, cu ingineri care plimbau o scândură prin întreprinderile comuniste, iar după 1989 nu puteau trece efectiv la perfecționări și privatizări. Din 2002, la toate aceste specii inculte (care n-au citit 5 cărți de literatură în viața lor), s-a adăugat marea afacere bolșevică, Universitatea Spiru Haret, unde ajung toți idioții incapabili să termine o facultate la stat. Ponderea acestor pramatii este undeva la peste 50% în învățământul preuniversitar, majoritar public, din România. Foștii comuniști și securiști, ajunși la putere după 1989, printre alte distrugeri provocate României, au la activ poate cea mai gravă distrugere: distrugerea educației românești. Aceasta s-a făcut prin promovarea unor incompetenți și inculți în toate posturile posibile din învățământ. S-a dat șpagă la greu, în timpul cât PSD-ul a guvernat România, pentru a ocupa un post în învățământ. La Inspectoratul Școlar sau la directorul școlii, după caz. Azi poate se dă mai puțin, dar meritul nu este al celor care lucrează în învățământ, personal la fel de înclinat spre corupție, ci al evoluției tehnicii, oricine putând fi filmat sau înregistrat. În 25 de ani petrecuți prin mai multe școli, am realizat cât de puțin important este pentru unii ciobani din învățământ corectitudinea examenelor (s-au fraudat masiv) sau o educație pentru a forma cetățenii de mâine. Cum poți să face educație pentru lumea de mâine, din moment ce ești un jeg bolșevic, nostalgic al dictaturii comuniste, iar toată pedagogia modernă, a lumii de zi, nu înseamnă nimic pentru tine? Nici nu știți ce mulți sunt din aceștia, cică formatori de generații.

România arată cum arată și din cauza educației cu un profund caracter comunist făcută de majoriatatea corpului profesoral din România. De ce au mulți limba între fesele lui Ceausescu? Deoarece foarte, foarte puțini vorbesc la școală (loc unde se formează cetățeni, nu roboți care știu numai conjugări de verbe) despre crimele comunismului, despre valorile democrației asu despre trecutul măreț al României. Mocirla în care se zbate educația românească nu poate fi eliminată dacă sunt promovați indivizi imorali, inculți etc. Să ne mai mirăm de țoapa ce apare în materialul de mai jos, pensionară a învățământului distrus de comuniști și securiști, cea care gândește cu organul dintre picioare?

Votantul lui Ponta. Profesoara din PSD, faţă în faţă cu plagiatul: „Nu am crezut şi nu cred nici să văd”

Scandalul plagiatului în care a fost implicat premierul Victor Ponta nu influenţează intenţia de vot a pesediştilor, care susţin că îl vor vota pe liderul PSD la prezidenţiale.

Aflată în centrul sălii Polivalentă din Craiova, o doamnă din Olt, care ne precizează că este profesoară pensionară, spune că are un „cult al personalităţii pentru Victor Ponta”.

„Este capabil şi am avut onoarea să mă întâlnesc faţă în faţă, este apropiat de oameni”, îşi începe discursul doamna.

Cei din jur o recomandă ca „doamna profesoară”. O întreb dacă este adevărat, dacă a lucrat în învăţământ. Răspunde afirmativ.

Votantă devotată a PSD şi a lui Victor Ponta, nu crede în ruptul capului că este ceva adevărat în scandalul legat de plagiat.

„Nu am crezut şi nu cred nici să văd”, este fraza definitorie cu care arată că nu este dispusă să creadă nimic despre plagiatul lui Victor Ponta.

Chiar daca nu s-a uitat pe lucrări, nu le-a comparat, ştie ce i s-a spus la televizor.

„Nu cred că este adevărat pentru că este destul de capabil, are coerenţă în vorbire, dă dovadă că are vocabular, că este foarte cultivat şi am tot respectul pentru dumnealui şi am certitudinea că va ieşi preşedinte. Am un cult al personalităţii pentru Victor Ponta”, explică doamna profesoară din Olt de ce îl va vota pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat recent că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a absolvit de această acuzaţie, dar că a fost foarte afectat de această acuzaţie. gândul a demonstrat că zeci de pagini din lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta este copiată dintr-o altă lucrare fără a fi citată sursa.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Educația din România, un culcuș cald pentru o majoritate incultă și roșie”

 1. Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2015 at 21:52

  […] Educația din România, un culcuș cald pentru o majoritate incultă și roșie […]

 2. Marius Diaconescu, lector, doctor în istorie: Sergiu Nicolaescu a falsificat istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2016 at 16:45

  […] Educația din România, un culcuș cald pentru o majoritate incultă și roșie […]

 3. Parlamentarii români actuali, primii care încalcă prevederile Constituției României | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 16:28

  […] Educația din România, un culcuș cald pentru o majoritate incultă și roșie […]

Adauga un comentariu