Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta

joi, aprilie 2, 2015 17:35

Maria GrapiniPuie Monta ne dă nouă lapte, brânză, carne, ouă

Știți de ce bugetarii nu fac sex între ei la serviciu? Răspuns: toți sunt rude între ei. Lucrez la o școală PSD-istă, în care audienta Latrinei 3 și Ghiță_PSD_TV este maximă. De aceea, orice urmă de inteligență neolitică a dispărut de mult din mintea unora ce modelează caracterul viitorului cetățean european al României de mâine (hă, hăăăăă, hăăăăăă). Vă dați seama cam ce-i în mintea elevilor? Ca să înțelegeți ceva mai bine contextul, am ales-o pe cea mai PSD-istă din parohia lui Puie Monta, o țoapă căreia Ponta i-a dat lapte, carne, brânză, ouă.

Cum te ajută PCR-ul (Pile Cunoștințe Relații) să ajungi la catedră

Să zicem că ești o țărăncuță simplă și ai terminat un liceu, iar ipostaza de gospodină nu-ți prea surâde. Cauți un loc de muls bugetul de stat, iar cea mai (ne)inspirată alegere este școala. Imposibil să nu găsești într-o localitate mică niscaiva rude în acea școală, care au aceleași PCR-iste relații la nivel de Inspectorat Școlar. Mai ales că domnitorul României KGB-iste era Ilici Iliescu, iar pe atunci traficul de influența era precum respirația de firesc. Cu câteva sfori bine trase, ajungi la catedră, chiar dacă, la nivel de cultură generală, te bate orice tractorist cu lectura “Scînteii” la bază. Dar ce contează asta la țară, unde doar 1% știu conjugarea corectă a verbului “a continua”.

Cum să nu poți scrie două fraze în limba română, dar să ai pretenții intelectuale

Legat de același personaj, adică de țoapa amatoare de lins fundul lui Ponta, am o amintire pe care n-o s-o uit niciodată. În urmă cu vreo 3 ani am găsit rătăcit prin cancelarie un proiect de obiect opțional, propus de respectiva, la o clasă de-a doua, parcă, scris de mână (calculatorul încă nu a pătruns în România PSD-istă), proiect în care existau atâtea dezacorduri și greșeli de gramatică și de coerență, încât chiar și un elev de clasa a V-a ceva mai răsărit ar fi scris mai bine. Atunci am realizat întunericul din mintea acestei țoape și mi-am explicat de ce copiii care ajung în clasa a V-a, și au avut ghinionul să treacă prin mâinile sale, sunt atât de încuiați. Cum poți pretinde unui copil să știe la țară, unde accesul la informații este limitat, dacă la școală are parte de asemenea țoape pentru care toată cultura generală se rezumă la informatiile vehiculate de Latrina 3 (Antena 3) și Ghiță_PSD_Ponta_TV (RomaniaTV)? Credeți că această țoapă chiar a citit 10 cărți de literatură în viața ei? Sau că se perfecționează periodic lecturând ultimele noutăți în domeniul educației de la ciclul primar? Evident că nu. Dar țoapa este combinația perfectă dintre prostie și răutate.

Cum a suferit țoapa din cauza lui Băsescu ce i-a tăiat din salariu

Știți care-i textul dacă ai proasta inspirație să încerci să argumentezi de ce Ponta este o catastrofă pentru România? “Băsescu mi-a tăiat salariul.” Pe țoapă nu o interesează nimic din acțiunile criminale ale lui Puie Monta și, cu atât mai puțin, despre acțiunile benefice ale lui Traian Băsescu (o justiție funcționabilă, condamnarea comunismului, accesul la dosarele Securității etc.). Cu creierul spălat de Latrina 3 și Ghiță_PSD_TV, țoapa rătăcită în învățământ, ce ar trebui trimisă la cratiță, unde îi este locul (la tăiat ceapă nu este nevoie să cunoști pluralul substantivelor și nici conjugarea corectă a verbelor), crede că tot răul din România i se datorează lui Traian Băsescu. Cum să-i explici toapei că gașca lui Ilici “KGB” Iliescu a furat tot în România, că exact același lucru l-au făcut toți guvernanții României care au dat drumul la tiparnița de bani (în timpul bețivanului PSD-ist Văcăroiu inflația ajunsese atât de mare încât cu banii de azi peste a jumătate de an nu mai puteai cumpăra nimic, ceea ce era mult mai rău decât acel 25% tăiere de salarii), că fără acea măsură România intra în faliment economic și implicit social, că era o măsură pe o perioadă determinată.

Cuibul mafiot PSD-ist din mediul rural are caracter inculto-penal

Ca niște urmași demnii ai bolșevicilor care au exterminat elitele românești și au adus jale și suferință în această țară, mafioții PSD-iști, inclusiv țoapa despre care-i vorba și soțul, consilier PSD, nu dau doi bani pe cultura unui individ sau pe nivelul său de pregătire. Pentru mafia PSD-istă, ce a acaparat totul în România, contează ca ei și acoliții lor s-o ducă bine, fie că merită, fie că nu. Cum să-i aduci argumente pertinente unei țoape care trăiește din ura fată de Traian Băsescu, ură alimentată seară de seară de Latrina 3 și Romania TV? Doar nu vă imaginați că un asemenea personaj se uită la documentare științifice sau citește cărțile importante ale literaturii universale. Dar gașca PSD-istă are și caracter penal. De ce? Simplu: nu ești cu ei, te distrug. În primul rând sufletește, apoi psihic, iar, în cele din urmă, fizic. E adevărat, încă nu s-a ajuns să fii executat cu sânge rece ca în Rusia criminalului KGB-ist Putin, dar nu-i departe momentul. Pentru asemenea gunoaie umane, Ponta este un înger ce le-a dat banii înapoi, iar Băsescu este cel care trebuie împușcat pentru că le-a tăiat salariile. Cam așa stau lucrurile. Aceste gunoaie și-ar vinde țara rușilor în secunda 3, dacă rușii le adaugă la salariu 7 lei (chiar dacă după aceea îi spânzură pe toți), durându-i în cot de adevăr, dreptate, plagiat, minciună, mineriade etc.

Țoapelor, de ce nu muriți voi, ca să trăim într-o țară ca afară?

Dacă te bagi în tărâte, te mănâncă porcii. Așa și cu România PSD-istă. Cum să ai o țară ca afară din moment ce aceste țoape fără nimic sfânt votează și au limbile între fesele lui Ponta? Cum să ai o țară ca afară din moment ce aceste țoape sunt modele pentru căruțașul comunal? Cum să ai țară ca afară cu asemenea caricaturi de moralitate, ce și-ar vinde orice pentru niște bănuți? Cum să ai țară ca afară cu asemenea specimene ce înghit la greu rahatul împroșcat de Antena 3 și România TV? Mai degrabă murim noi, cei care încă mai credem că România trebuie să semene cu Germania, Italia sau Spania, nu cu Belarus, Coreea de Nord sau Etiopia. Doar o minune, ca cea din 1989, ar mai putea salva România binelui de România țoapelor. Se va întâmpla această minune?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta”

 1. Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2015 at 10:58

  […] Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta […]

 2. Ce vraji a mai facut educatia din nordul Moldovei (I) | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 16:29

  […] Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta […]

 3. Cum au distrus mafiotii PSD-isti educatia din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:49

  […] Cum arata toapa cu limba intre fesele lui Ponta […]

Adauga un comentariu