Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată

miercuri, martie 27, 2013 22:23
Posted in category Iliescu KGB, Mass-media

Opriti tiganizarea RomanieiDecembrie 1989: comunistul Ilici Iliescu și grupul său pun mâna pe putere în România. Descendent dintr-o familie de țigani, Ilici Iliescu schimbă arbitrar denumirea etniei din ‘țigani’ în ‘romi’. Au urmat peste două decenii în care românii au fost etichetați ‘tigani’, în timp ce țiganii, mulțumită lui Ilici, au devenit ‘romi’. Astfel, s-a dat startul țiganizării României: presa occidentală prezintă poze cu țigani, dar scrie despre ‘români’.

Suntem atacați din nou în presa britanică: „Românii sunt MURDARI, FURĂ tot și amenință localnicii”

O pensionară povestește că se simte amenințată în propria casă din cauza imigranților români, într-un cartier al crimei.

Marlene Bothge, de 65 de ani, este nevoită să poarte un pistol de 200.000 de volţi asupra sa, după ce vecinii romi au furat becurile de pe coridorul blocului.

„Sunt tristă că s-a ajuns la asta. Nu este o armă pe care ar trebui să o poarte o femeie de 65 de ani. Nu ar trebui să mă simt ameninţată în propria mea casă”, a declarat Bothge, potrivit Daily Mail.

Cartierul în care a locuit timp de 18 ani împreună cu soțul său a devenit de nelocuit după „invazia” imigranților. Acum, s-a transformat într-un loc al mizeriei. Lângă blocul de 46 de apartament din Rheinhausen, o suburbie a oraşului german Duisburg, se văd gunoaie la tot pasul, mobilă veche și chiar excremente umane.

„UE trebuia să se aștepte la asta”

În ultimul an, aproximativ 400 de români şi bulgari s-au mutat aici, motivați de ajutoarele sociale de care ar putea avea parte începând de anul viitor.

Din ianuarie 2014, românii şi bulgarii vor avea drepturi depline în statele UE, potrivit normelor de liberă circulaţie ale Uniunii.

Romii se adună în faţa blocului în fiecare zi, povestește pensionara.

„Urinează pe coridoare şi pe casa scărilor. Şi adulţii, şi copiii. Joacă cărţi afară şi, dacă au nevoie la toaletă, își trag pantalonii în jos şi îşi fac nevoile acolo. Deși au şi ei toalete funcționale, nu pot să înţeleg de ce fac asta”, adaugă femeia de 65 de ani.

Ea a adăugat că imigranții au furat totul din casa scărilor, chiar și mopul pe care îl lăsase timp de 15 minute.

Cu toate acestea, nemțoaica nu îi învinovățește pe români sau bulgari, ci pe cei care iau deciziile la nivel european.

„Nu se integrează în societatea germană, deoarece nu au locuri de muncă, nu vorbesc limba, iar copiii nu merg la școală. Noi nu vrem să plece, știm că sunt săraci, dar banii trebuie să fie cheltuiți pentru a-i ajuta să se integreze. Suntem dezamăgiți de UE. Ar fi trebui să-și dea seama că se va întâmpla asta când au deschis porțile acestor țări sărace”, adaugă Marlene Bothge.

Suntem descriși ca barbari ai continentului. Ziar occidental: „Cum terorizează criminalii români străzile noastre!”

Tabloidul britanic Daily Express scrie, într-un articol postat miercuri dimineața în deschiderea site-ului acestei publicații, că statisticile poliției arată că, în ultimii cinci ani, au fost efectuate 27.725 de arestări în rîndul imigranților români, pentru infracțiuni care includ crime și violuri. Numărul imigranților români în Marea Britanie este estimat la circa 68.000.

„Aceste statistici subminează asigurările oficialilor români că Marea Britanie nu trebuie să se teamă dacă-și va diminua controlul la frontiere”, scrie tabloidul britanic.

Datele publicate de Daily Express arată că poliţia britanică a efectuat aproximativ 35.000 de arestări în rândul imigranţilor polonezi, din 2008 şi până în prezent, în condițiile în care în Marea Britanie trăiesc aproximativ 600.000 de polonezi.

Potrivit Poliţiei Metropolitane, 27.725 de suspecţi români au fost arestaţi în legătură cu 142 de violuri, 10 crime, 666 de infracţiuni de natură sexuală, 303 jafuri, 1.370 de spargeri şi 2.902 de infracţiuni săvârşite cu violenţă.

Cele 34.905 arestări operate în rândul imigranţilor polonezi la Londra vizează 84 de crime, 129 de violuri, 866 de infracţiuni de natură sexuală, 480 de jafuri, 2.094 de spargeri şi 7.500 de infracţiuni săvârşite cu violenţă. Imigranţii lituanieni ocupă locul trei, cu peste 18.500 de arestări, urmaţi de nigerieni (15.600), indieni (15.200), jamaicani (14.072), irlandezi, somalezi, portughezi şi pakistanezi.

Daily Express mai arată că, potrivit unor date recente, numărul românilor aflaţi în închisori britanice a crescut cu aproximativ 40%, de la 454 în septembrie 2011 la 624 anul trecut. Contribuabilii britanici plătesc, deja, peste 100 de milioane de lire sterline (peste 115,6 milioane de euro) pe an, pentru a finanţa cei aproximativ 2.400 de est-europeni aflaţi în prezent în închisori, o rată de 42.000 de lire sterline (peste 48.500 de euro) de deţinut.

Potrivit publicaţiei, care citează poliţia, imigranţii români sunt responsabili totodată de 92% din fraudele comise la bancomate în Marea Britanie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată”

 1. leila says:

  martie 27th, 2013 at 22:52

  ILIESCU E TIGAN, DE INVIDIE SI URA FATA DE ROMANIA, ARUNCA CU TIGANIA LUI PESTE TOT POPORUl!

 2. Gabriel says:

  martie 27th, 2013 at 23:17

  Pacat ca s-a ajuns la asta, ma intreb cum fac tiganii sa traiasca mereu pe pielea altora.

 3. Cele 12 legi ale karmei PSD-iste says:

  septembrie 1st, 2014 at 15:53

  […] suntem coparticipanti. Minerii nu au venit pur și simplu în București, ci au fost chemați de Ilici KGB Iliescu și dirijați de […]

 4. Securiștii criminali votați de ciobani și țigani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:20

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 5. Continua țiganizare a României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 21:18

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 6. Țiganii nu sunt români | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:39

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 7. Țiganii mai batjocoresc odată România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:54

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 8. Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:00

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 9. Asul lui IliciKGB și acul românesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:02

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

 10. România, țară-sursă de atacuri cibernetice | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2016 at 16:53

  […] Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată […]

Adauga un comentariu