Cele 12 legi ale karmei PSD-iste

luni, septembrie 1, 2014 15:53

PSD = saracie, mafia, Evul MediuCâte ceva despre Karma

Constientizand modul cum functioneaza Universul, nu facem decat sa ne usuram existenta. Cele 12 legi ale Karmei ne ajuta sa Intelegem cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam, pentru a trai in fapt, mai fericiti.
Ce este Karma? Karma in limba sanscrita inseamna „actiune” si este echivalentul a ceea ce Newton a numit „fiecare actiune trebuie sa aiba o reactie”. Atunci cand gandim, vorbim sau actionam, initiem o forta care va actiona ca atare. Aceasta lege a cauzei si efectului nu actioneaza asupra noastra ca o forma de pedeapsa, dar ne ajuta in parcursul nostru pentru a evolua si a invata.

Legile Karmei PSD-iste pe înțelesul tuturor

 1. Cea mai importanta lege karmica: „Culegi ceea ce semeni”. Dacă semeni comunism iliescian, nu poți culege decât sărăcie, hoție, corupție.
 2. Legea creatiei – Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti. Minerii nu au venit pur și simplu în București, ci au fost chemați de Ilici KGB Iliescu și dirijați de securiști.
 3. Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei. Daca rahatii de la Antena 3 văd în Traian Băsescu răul absolut, înseamnă că nivelul de existență al jegurilor voiculesciene este undeva sub nivelul apei din budă.
 4. Legea evolutiei – „Oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii” Când mitomanul Ponta ajunge mereu să mintă, înseamnă că trebuie să fie în țară mincinoșilor, nu în România.
 5. Legea responsabilitatii – Ori de cate ori se intampla ceva negativ in viata mea, inseamna ca e ceva rau si in mine. Dacă sunt Năstase Adrian și am ajuns la pușcărie, înseamna că am furat și nimic altceva.
 6. Legea conexiunii – Chiar daca ceva ce facem pare irelevant si pare fara sens, de fapt chiar are un sens fiindca in Univers, totul este conectat. Când plagiatorul Ponta face ceva fără sens, de fapt există un sens: va cădea mult mai rău după.
 7. Legea concentrarii – Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Dacă ești baron local PSD-ist, nu te poți gândi la două lucruri în același timp: să te îmbogățești și să-ți promovezi rudele. Le faci pe rând.
 8. Legea generozitatii si a ospitalitatii – Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Pe cât punem pariu că Viorel Ponta va da la un moment dat socoteală pentru câteva din minciunile sale?
 9. Legea lui aici si acum – Daca ne intoarcem mereu in trecut nu reusim sa fim in totalitate in prezent. După 2,5 ani de guvernare Pontistă, nu mai poți da vina pe ce au făcut alții înaintea ta. Oricum, pe atunci Otchim-ul nu dăduse faliment.
 10. Legea schimbarii – Istoria se repeta pana cand ne invatam lectia si pana cand ne dam seama ce trebuie sa schimbam in drumul nostru. Așteptăm un alt 1989, ceva mai curat și mai uscat.
 11. Legea rabdarii si a recompensei – Adevarata bucurie vine dupa ce facem ceea ce trebuie sa facem si avem rabdare, constienti ca ceea ce se ne dorim se va materializa la momentul oportun. Dacă dorim cu adevărat eliminarea PSD-istilor din viata publica a României, aceasta se va întâmpla la un moment dat.
 12. Legea semnificarii si inspiratiei – Primesti ceea ce oferi. Antena 3 a oferit doar ură și dezinformare. Oare ce așteaptă să primească?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cele 12 legi ale karmei PSD-iste”

 1. Paradoxurile educației din România | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2016 at 7:32

  […] Cele 12 legi ale karmei PSD-iste […]

 2. Campania electorală a mafioților PSD-iști atinge culmile absurdului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 20:49

  […] Cele 12 legi ale karmei PSD-iste […]

Adauga un comentariu