Egalitatea de sanse la lumina

duminică, mai 27, 2018 17:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe vorbeste tot mai des de egalitatea de sanse in viata, cu toate ca principiul egalitatii se raporteaza la circumstante.Venitul unui om care munceste enorm ar fi nedrept sa fie egal cu cel al celui care leneveste, chiar daca acesta isi doreste egalitate.

Egalitatea de sanse privind accesul oamenilor la lumina naturala este respectata 100%, diferentele apar cand vorbim despre corpurile de iluminat. Oamenii pot avea egalitate de sanse si la lumina artificiala, daca sunt informati.

Cu tuburi led lumina care o imita aproape cu fidelitatea pe cea naturala se repartizeaza in mod egal in intreaga incapere, de aceea este ideal sa recurgem la aceaste modalitate de iluminat in incaperile vaste in care isi desfasoara activitatea mai multi oameni.

Tuburile led ne ofera o lumina instantanee care se daruieste beneficiarilor simultan cu apasarea pe comutator. Stramosul acestora necesita timp de gandire, de incalzire si de protest (zgomotul acela inconfundabil si enervant, daca neonul era defect).

O alta calitate a acestora este si aceea ca nu contin substante daunatoare organisumui uman si au un comportament prietenos fata de acesta. Nu agreseaza ochiul, fiindca imita lumina naturala, nu agreseaza psihicul fiindca sunt silentioase.

Durata mare de viata este un alt punt forte al acestor corpuri de iluminat ca si durata mare de viata raportata la pret si la calitatea luminii pe care o emit.

Nu in ultimul rand se cade sa evidentiem economiile pe care le putem face promovand in locuinta si in institutii tuburile led.

Cercetatotii au demonstrat ce se pot face cu pana la 80% economie la electricitate si implicit la factura cu tuburi led, aspect subliniat si de catre specificatiile tehnice, care indica apartenenta la clasa energetica A+.

Ele intretin o atmosfera prolifica muncii de calitate prin calitatea luminii si repartizarea uniforma a acesteia.

In magazinul V-Tac-Led.ro exista peste 100 de produse la acesta categorie de forme si culori variate, care emit lumina calda sau rece.

Cumparatorii pot alege lumina alba calda sau rece si lumina galbena calda sau rece. Ar fi ideal sa se scrie mai multe articole despre alegerea corecta a tipului de lumina. Cumparatorii si-ar dori sa stie care este mai buna, alba sau galbena, rece sau calda si care sunt motivele care hotarasc alegerea.

Tuburile led dovedesc o rezistenta iesita din comun si la fluctuatiile de temperatura fiind functionale in intervalul -20 și +45 grade Celsius, degaja o cantitate infima de caldura si nu emit radiatii.

Fiind atat de economice si de bune este eronat sa le utilizam numai in institutii si sa le folosim numai in cadru oficial, ci sa le extindem si la casele noastra pentru a nebucura de ele cat mai mult timp.

Magazinul V-Tac-Led.ro are in stoc numai marfa foarte buna pentru noi si asteapta sa plasam comenzile. Este timpul sa facem schimbari in ceea ce priveste calitatea si pretul luminii acum, fiindca de aceea cercetatorii au sacrificat timp si au depus efort intelectual!

In institutia in care lucrez tuburile led montate de doi ani nu s-au defectat niciodata, iar lumina lor ma inspira si ma motiveaza sa lucrez la potential maxim.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu