electromax.ro, dacă vrei economie de energie de până la 90%

marți, august 19, 2014 16:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniElectromax este producătorul român cu experiență de peste 10 ani în proiectarea, fabricarea și testarea produselor de iluminat cu LED-uri de înaltă intensitate. Care sunt avantajele iluminatului cu LED-uri? LEDurile si corpurile de iluminat cu LEDuri sunt solutia pentru un iluminat eficient, economic de lunga durata. Avantajele LEDurilor sunt date de natura economica si tehnica. In primul rand eficienta LEDurilor este superioara surselor de iluminat clasice cu bec cu filament, neon, etc. Pe langa aceasta eficienta sistemului optic este superioara deoarece se realizeaza cu lentile.

Dacă sunteți interesați de spot cu leduri, click pe link-ul anterior. Acest spot cu LEDuri are un design modern, dimensiuni reduse, iar datorita duratei de viata foarte mari a LEDurilor, este practic fara mentenanta. Spot-ul pot fi incastrat atat in pereti verticali cat si orizontali pentru un iluminat deosebit.

Iar dacă vreți proiector cu led, urmați legătura anterioară. Acest proiector arhitectural cu LEDuri, cu design modern, are dimensiuni reduse si datorita duratei de viata foarte mari a LEDurilor, sunt practic fara mentenanta. Proiectorul poate fi montat pe fatade pentru un iluminat arhitectural deosebit.

LEDurile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera.

Toate acestea, cumulate duc la o eficienta totala mult superioara fata de solutiile clasice. Aceasta se va reflecta in consumul de energie si in mentenanta redusa a sistemelor de iluminat cu LEDuri. Practic intr-un interval relativ scurt de timp corpurile cu LEDuri se amortizeaza din economiile realizate din cheltuielile cu energia si cheltuielile de service.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu