electromax.ro, dacă vrei sisteme profesionale de iluminat

duminică, mai 11, 2014 15:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu ați auzit de Electromax, ar fi bine să știți că este producătorul român cu experiență de 10 ani în proiectarea, fabricarea și testarea produselor de iluminat cu LEDuri de înaltă intensitate. Așa încât, dacă sunteți interesați de proiectoare cu led, accesați link-ul anterior pentru a vedea informații despre aceste produse. Pentru cei care nu știu, e bine de reținut că LEDurile și corpurile de iluminat cu LEDuri sunt soluția pentru un iluminat eficient, economic de lungă durată.

Ledurile sunt o altenativă viabilă la sursele clasice de iluminat public. Iluminatul stradal cu LEDuri are avantaje clare precum: consumul unui corp de iluminat stradal cu LEDuri este aproximativ jumatate din consumul unui corp de iluminat stradal clasic, LEDuri le sunt ecologice fara componente periculoase pentru mediu, LEDuri le sunt mult mai rezistente la vibratii si solicitari mecanice, gama de tensiuni la care se alimenteaza sursele de alimentare a corpurilor de iluminat cu LEDuri este mult mai larga, incepand de la 90 pana la 250V etc. (toate amănuntele le găsiți pe site; click pe unul din link-uri).

Sau poate vă interesează un proiector cu led. În acest caz, urmați legătura anterioară și veți vedea informații despre un proiector liniar 4 LEDuri. “Acest proiector arhitectural cu LEDuri, cu design modern, are dimensiuni reduse si datorita duratei de viata foarte mari a LEDurilor, sunt practic fara mentenanta. Proiectorul poate fi montat pe fatade pentru un iluminat arhitectural deosebit.” Pe site puteți vedea informații și despre alte produse cum ar fi: proiectoare incastrate, proiectoare orientabile, proiectoare piscină, proiectoare grădină, proiectoare fântâni etc. O gamă variată de produse de calitate, din care puteți alege produsul dorit.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu