File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 7)

joi, iulie 7, 2022 15:10

PSD = ciuma rosieApariţia baronilor PSD şi trecerea avuţiei naţionale în proprietatea găştii PSD-iste a început în 1990, dar a avut perioada de glorie între anii 2001 şi 2004. În acea perioadă, în presa vremii, apărea materialul de mai jos.

Agathon i-a vândut hotelul Bulevard pârâtului Iacubov

O persoană privată al cărei nume ne scapă, întrucât este înrudit cu cel al unui obiect zburător neidentificat, şi-a vândut dreptul de proprietate succesorală asupra hotelului Bulevard. Strămoşul persoanei private n-a fost expropriat de statul comunist, aşa cum pretinde succesorul lui de astăzi. El a pierdut, pur şi simplu, ipoteca pe hotel, din cauza unui împrumut bancar pe care n-a fost în stare să-l achite la vremea respectivă.

După revoluţie, hotelul, pe care pusese mâna statul, a trecut în patrimoniul societăţii Athenee Palace. Ministerul Turismului, condus până de curând de Dan Matei Agathon-Dracula, a deţinut pachetul de control asupra acţiunilor.

În 2001, Agathon a comis un fals cât toate zilele, când a admis cererea de retrocedare a activului hotelului Bulevard succesorului persoanei private înarmată cu actele doveditoare ale proprietăţii. Cât-ul luat de Agathon, care a făcut uitată ipoteca şi a admis revendicarea, este atât de mare, încât nu intră în calculele noastre. Conform unor calcule absolut demente, el sare peste Himalaya, fără parapantă.

În 2002, după ce s-a văzut reîmproprietărit, succesorul a vândut hotelul societăţii RAFO Oneşti, a pârâtului Corneliu Iacubov. Între timp, Iacubov a dat faliment, iar afacerile lui, care au pus în pericol până şi siguranţa naţională, au fost salvate de Ovidiu Tender, cu alţi bani de la buget. În mod logic, rezultă că adevăratul apropritar al Bulevardului este, în acest moment (în septembrie 2004 – n.m.), Ovidiu Tender, investitorul strategic de serviciu al regimului Iliescu. („Academia Caţavencu”, nr. 668/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu