File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 6)

luni, iunie 13, 2022 13:48

Dublarea in viziunea analfabetilor de la PSD = ciuma rosie
Un material tot din 2004, că mai sunt furăciuni de povestit. Deh, PSD = ciuma roşie a furat în 2004 şi în anii anteriori cât pentru şapte vieţi.

Tunul sălilor de sport învins de armele unor banali recuperatori

Corneliu Prunache, afaceristul vrâncean de partid (PSD – n.m.) care-a strâns toamnă după toamnă şi milion după milion în umbra manechinului de renume judeţean Marian Oprişan (baron PSD-ist de Vrancea, fost turnător la Securitatea comunistă – n.m.), a început (în 2004 – n.m.) să aibă probleme mari cu banii.

Când eşti Corneliu Prunache şi ai probleme cu banii, asta înseamnă ceva mai mult decât o simplă criză de lovele: să ai probleme cu banii în situaţia asta înseamnă automat să ai problemer şi cu banii pentru partid. Iar când ai probleme cu banii pentru partid (PSD – n.m.), e limpede că partidul nu te mai susţine, mai ales că-i campanie electorală (e vorba de campania electorală din toamna anului 2004 – n.m.). Partidul trece (trecea în 2004 – n.m.) printr-o perioadă agitată, în care nu mai contează cât ai decartat în trecut, fiindcă prezentul face viitorul.

În aceste condiţii, firma lui Corneliu Prunache, AispaStars ’95, a început să piardă contractele pentru construirea a 9 săli de sport în Vrancea (dintr-un total de 10 posibile în judeţ), contracte pe care le câştigase fie prin încredinţare directă, fie sub antrepriză.

Brusc, şefii (din 2004 – n.m.) de la Ministerul Transporturilor şi de la Compania Naţională de Investiţii şi-au dat seama că firma lui Prunache nu are „forţa necesară” să încheie construcţia sălilor în termen, că a cheltuit banii fără prea multe justificări, că are angajaţi fără forme legale şi chiar că ar fi folosit cecuri fără acoperire pentru plata unor furnizori.

Un zvon care circulă (circula în 2004 – n.m.) prin provincia europeană Vrancea spune că Prunache are probleme mari cu nişte băieţi dintr-o provincie mai puţin europeană şi care vorbesc limba lui Leonid Kucima (fost preşedinte al Ucrainei – n.m.). Băieţi care, dacă nu le dai banii, reacţionează mult mai dur decât partidul: nu te dau afară numai din combinaţii, ci şi din casă, pe geam. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu