File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 2)

joi, aprilie 21, 2022 7:24

PSD = ciuma rosiePe cine propunea PSD = ciuma roşie = mafia în Parlamentul României, înaintea alegerilor parlamentare din 2004? Răspunsul în materialul de mai jos.

Dacă o să ne aruncăm ochii pe listele preliminare ale aleşilor PSD ai judeţului Maramureş pentru Senat, o să ne defenestrăm imediat după aceea de la etajul zece.

Pe locul unu pluteşte Ludovica Pârvu, cu 7.961 de voturi, pe doi, Aurel Filip, cu 7.020, iar pe trei, Teodor Ardelean, cu 5.888.

Ludovica Pârvu a fost subprefect, făcând echipă cu Liviu Bechiş, tandem azvârlit la gunoi acum doi ani (în 2002 – n.m.) şi sancţionat pe linie de partid pentru incompetenţă, rea-credinţă, absenteism şi trafic de influenţă.

Ludovica Pârvu a încercat să candideze la alegerile locale pentru postul de primar la Baia Mare, când i s-a arătat pisica, iar acum se dovedeşte taman bună pentru Senat.

Aurel Filip este (era în 2004 – n.m.) şeful Direcţiei silvice judeţene, demnitate în care rade zeci de mii de hectare de pădure, la Vişeu şi Borşa. Controlează exportul de chrestea spre Occident, din care PSD îşi ia tainul.

Aurel Filip varsă fonduri de zeci de miliarde de lei (vechi – n.m.) pentru puşculiţa partidului, din bugetul alocat pentru repararea cabanelor de vânătoare şi cantoanelor silvice de protocol, din care îşi targe bani pentru vilele personale, muşamalizând absolut toate controalele interne ale Romsilva.

Teodor Ardelean şi-a denunţat părinţii la Securitate, care aparţineau asociaţiei religioase „Martorii lui Iehova”. Emană după revoluţie în structurile FDSN (Frontul Democrat al Salvării Naţionale, fosta denumire a PSD – n.m.), apoi în Consiliul Naţional al Uniunii „Vatra Românească” şi ajunge senator pe liste PUNR (Partidul Unităţii Naţiunii Române – n.m.).

După 1996, Teodor Ardelean se pripăşeşte în partidul lui Măgureanu, apoi la PD (Partidul Democrat – n.m.), de unde evadează la PSD, ca membru al Consiliului Judeţean Maramureş, unde devalizează, pentru PSD, bugetul de 10 milioane de euro alocat construcţiei celei mai gigantice biblioteci din România.

Nu membrii de rând ai PSD au ales infama troică de mai sus, ci înaltele comandamente inspirate de politica de recompensare a clienţilor promovată de Adrian Năstase, şeful suprem al PSD (în 2004 – n.m.). („Academia Caţavencu”, nr. 666/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu