File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 4)

vineri, aprilie 29, 2022 14:57

PSD-istii, criminalii Romaniei
O sectă aparte a borfaşilor pe care i-a îmbogăţit din corupţie şi jaf grupul infracţional organizat cu acronimul PSD o reprezintă poliţiştii. Mai exact, şefii din Poliţia Română. Aproape toţi marii granguri din Poliţia coruptă şi ineficientă din România au vile, maşini, averi care nu se pot justifica dintr-un amărât de salariu de bugetar. Haideţi să vedem ce însemna în plin regim PSD = ciuma roşie, adică în 2004, corupţia şi jaful în care erau implicaţi şi şefii Poliţiei Române. Implicaţi de partea bandiţilor, evident.

Fostele stele ale poliţiei construiesc, nu muncesc

Băi, abuzatule, contribuabilule ce eşti, ai auzit de CCACPCD? Ai auzit? Nu ai auzit. Da’ e mai bine aşa, că te ofticai. Iaca de ce: un delicat membru al CCACPCD (Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii din Camera Deputaţilor), să-i zicem Cristian Nechifor, deputat PSD de Iaşi, şi-a mai făcut o comisie, pe numele ei CLAFILS (Comisia pentru Luarea sub Aripă A Firmelor Ieşene care au Lucrări de la Stat).

Această nouă comisie se ocupă de nişte chestiuni atât de astronomice, încât te ustură pe tine taxele pe pământ, în România. De exemplu, novele. O novă este atunci când o stea explodează. Multe stele, chiar foarte multe stele, de pe umăr, au explodat de curând în Ministerul de Interne, o dată cu demilitarizarea poliţiei. La pachet, şi poliţia de frontieră s-a demilitarizat.

Din praful stelar din subordinea chestorului (din 2004 – n.m.) Aurel Neagu s-a închegat un şmen cât o novă (pentru amatorii listelor de la Registrul Comerţului, Nova Construct, cu domiciliul în Iaşi). Această novă a strălucit fix pe 7 mai 2003, când la Poliţia de Frontieră Iaşi s-a făcut ditamai licitaţia pentru clădirea cu toate cele aferente la Sector Poliţie Frontieră Răducăneni, totul la numai 36 de miliarde lei (vechi, la valoarea din 2004 – n.m.), care mai doreşte, care mai pofteşte.

Sub atenta supraveghere a chestorului Neagu, fie-i scandalul EADS lăudat, comisia de licitaţie venită special de la Bucureşti a scos câştigătoare pe Nova Construct în faţa unor mâini moarte de pe la Alexandria sau Galaţi sau chiar în faţa unor firme care câştigă (câştigau în regimul mafiot al PSD = ciuma roşie, n.m.) mai tot prin Iaşi (de exemplu, Conest şi Iasicon, care au lucrări de la stat şi mai ales de la primărie într-o veselie), dar care au fost excluse pe chichiţe de formulare şi acte. Care va să zică, pila lor era mai mică.

Din licitaţie a ieşit şifonată şi mamuta Diekat, care câştigase cu numai un an înainte 500.000 de euroi (sumă imensă în acele vremuri, pentru România – n.m.) tot la Poliţia de Frontieră Iaşi, împreună cu Cominco, fostă a lui Micky Şpagă (Şerban Mihăilescu, pe numele său adevărat de mafiot PSD – n.m.), care a luat tot de acolo 750.000 de euroi. Din finanţări PHARE, cum tot din bani europeni străluceşte acum şi Nova Construct.

Nova Construct a mai făcut praf stelar nişte bani SAPARD pe la Bălcăuţi, Suceava (un milion de euro, lucrare la un drum, pe care Inspectoratul în Construcţii Suceava îl vrea refăcut pe cheltuiala firmei).

Tot Nova Construct a mai câştigat nişte milioane de euro, bani finanţaţi de Banca Mondială, pentru refacerea unor şcoli, a mai supt de la Stat, în comuna Otopeni, 40 de miliarde de lei (vechi, la valoarea din 2004 – n.m.) de la Consiliul Judeţean Iaşi, plus încă 20 de miliarde de lei tot pentru drumuri.

Aceeaşi firmă Nova Construct şi-a adjudecat lucrarea de consolidare a clădirii Tribunalului Iaşi, pentru 100 de miliarde de lei (vechi, la valoarea din 2004 – n.m.), deci 2,5 milioane de euro. În mod dubios, cauza pentru care s-a decis consolidarea clădirii a fost existenţa unei pânze de apă freatică sub clădire, care ameninţa cu scufundarea sediului Tribunalului. De fapt, s-a demonstrat că pânza de apă freatică nu a existat niciodată şi că umiditatea din zonă se datora unei ţevi sparte. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu