File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 5)

duminică, iunie 12, 2022 9:14

PSD-istii, criminalii RomanieiCum şmecherim corect Belgia (însemnări din 2004, unul dintre anii horror pentru România, în care lăcustele PSD-iste au pus stăpânire pe ţară şi au continuat jaful)

O oarecare Andreea Linul din Cluj, care a frecat menta câţiva ani la Bruxelles, dând impresia că este în misiune specială, s-a măritat în cele din urmă cu un oarecare Titus Poenariu din Cluj, care pare (părea în 2004 – n.m.) în misiune specială. Poenariu a fost consilierul unei englezoaice din Parlamentul European, de unde a fost dat afară, pentru a se refugia în cele din urmă, ca secretar III, la cabinetul lui Lazăr Comănescu, şeful misiunii permanente a României de pe lângă UE. Funcţia de secretar III a fost cocepută ca o acoperire perfectă a misiunilor speciale, motiv pentru care se pare că Poenariu a şi fost şutuit din Parlamentul European.

Doamna Poenariu, fostă Linul, este (era în 2004 – n.m.) prietenă foarte bună cu Ioana Rus din Cluj, nepoata fostului ministru de Interne Ioan Rus (din PSD = ciuma roşie, n.m.) din Cluj, despre care am scris că a fost mutată de la Biroul de turism din Londra, pe care l-a falimentat (vedeţi cum la link-ul anterior – n.m.), la Misiunea Permanentă din Bruxelles.

În perioada alegerilor locale (din 2004 – n.m.), Ioana Rus şi-a luat concediu fără plată şi s-a deplasat la Cluj, unde a făcut campania electorală a unchiului, inclusiv pe banii Biroului de turism din Londra.

Un alt şmecher pripăşit în Belgia este şi Laviniu Uşvat, originar din Oradea, venit la o bursă Socrates. Este fiul şefului de cadre al Consiliului Judeţean Bihor (numit de PSD în acea perioadă – n.m.), Florin Uşvat, de 31 de ani încoace, prieten foarte bun cu familia Tarău (familie de mafioţi protejaţi de PSD; pentru alte informaţii, urmaţi link-ul – n.m.).

În ianuarie 2004, Uşvat junior a furat haine din magazinele de lux din Bruxelles, cu ajutorul unei folii de aluminiu cu care se înveleşte capsa de siguranţă electronică aplicată pe produse.

Gaşca şmecherilor din Ardeal trage chiolhanuri la Comănescu, unde mai poposesc şi miniştrii (PSD din acea perioadă – n.m.) Puşcaş, Fărcaş, Dâncu sau Rus, originari tuspatru din aceeaşi eternă rezervă de şmecheri a Clujului. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu