Folosiţi o variantă mai veche a sistemului de operare Android? Dacă da, veţi pierde accesul la Microsoft Teams în curând

miercuri, octombrie 27, 2021 15:24
Posted in category IT

Microsoft Teams
Dacă încă folosiţi un telefon sau o tabletă cu un Android vechi, ar trebui să vă gândiţi la o actualizare. Microsoft tocmai a anunțat că renunță la suportul Microsoft Teams pentru versiunile Android 5 până la 7.

Această schimbare nu ar trebui să surprindă atât de mult. La urma urmei, Google tocmai a lansat Android 12, iar sistemul de operare Android 7 a apărut acum aproape șase ani. Dar peste 10% dintre utilizatorii de Android folosesc încă aceste versiuni vechi, potrivit StatCounter. Un număr relativ mare de utilizatori poate fi afectat de această schimbare.

  • Android 5: Microsoft va opri actualizarea Teams pentru utilizatorii Android 5 la 1 martie 2022.
  • Android 6: Microsoft va opri actualizarea Teams pentru utilizatorii Android 6 pe 1 iulie 2022. Aplicaţia va continua să funcționeze pentru utilizatorii Android 6 până în septembrie 2022.
  • Android 7: Microsoft va opri actualizarea Teams pentru utilizatorii Android 7 pe 1 septembrie 2022. Aplicația va continua să funcționeze pe dispozitivele cu Android 7 până în decembrie 2022.

Pentru a verifica ce versiune Android este pe telefonul sau tableta dvs., urmaţi calea: Settings->System->“About My Phone” sau “About My Tablet”.

Dacă rulați Android 8.0 sau o versiune ulterioară, atunci puteţi folosi în continuare aplicaţia Microsoft Teams.

Desigur, există şi alte motive pentru a face upgrade la un smartphone sau o tabletă. Dispozitivele vechi nu primesc actualizări de securitate sau remedieri de erori, așa că pot fi vulnerabile la încercări de hacking și altele asemenea. Folosirea unui telefon vechi vă poate economisi bani, dar, dacă vreţi să fiţi în siguranţă, probabil că ar trebui să faceți upgrade la Android 11 sau Android 12.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu