Sistemul de operare Android 12 este aproape de lansarea oficială

sâmbătă, septembrie 11, 2021 13:46
Posted in category IT

Android 12 beta
Pe 8 septembrie 2021, Google a anunțat lansarea oficială a sistemului de operare Android 12 este „la doar câteva săptămâni distanță”, dar între timp dezvoltatorii pot instala și cel mai recent Android 12 beta 5. Cu toate acestea, dacă promisiunea Google de a lansa Android 12 la nivel global este atât de apropiată, majoritatea utilizatorilor ar putea să renunțe la această ultimă versiune beta.

Pentru cei care nu țin evidența, aceasta este ultima versiune beta, după cea de-a patra versiune din august. Aceste două versiuni finale ale Android 12 beta sunt „candidați de lansare”, ceea ce înseamnă că sunt practic versiuni complete ale noului sistem de operare Google, iar utilizatorii nu ar trebui să se aștepte la multe schimbări între ce este acum și şi ce va fi la lansarea globală. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un dezvoltator care testează aplicații și jocuri ale următoarei versiuni de Android, este posibil să beneficiați în continuare de descărcarea celei de-a cincea versiuni beta.

În plus, versiunea Android 12 beta 5 adaugă suport pentru Pixel 5A lansat recent. Aceasta înseamnă că proprietarii pot obține cel mai nou software Google pe cel mai recent dispozitiv Google.

Google a făcut Android 12 beta disponibil pe mai multe telefoane în acest an decât în anii precedenți, ceea ce este tentant, mai ales pentru cei care abia aşteaptă să încerce sisteme de operare noi. Cu toate acestea, dacă nu ați încercat niciunul dintre beta-urile anterioare, vă recomandăm să așteptați lansarea oficială a Android 12, care se va produce „în câteva săptămâni”, potrivit Google.

După succesul beta de anul trecut cu Android 11, Android 12 beta are o listă imensă de dispozitive acceptate. Iată telefoanele compatibile de până acum, dar nu uitați, nu toate oferă cea de-a 5-a versiune beta.

 • Google Pixel 3, Pixel 4, Pixel 5 (inclusiv seria XL și A)
 • OnePlus 9/9 Pro)
 • Nokia X20)
 • Xiaomi Mi 11/11 Ultra, Xiaomi Mi 11i * / 11X Pro)
 • ASUS Zenfone 8)
 • Oppo Find X3 Pro)
 • Sharp Aquos R6)
 • ZTE Axon 30 Ultra (modele China deocamdată) )
 • TCL 20 Pro 5G
  Tecno Camon 17)
 • Realme GT)
 • iQOO / Vivo 7 Legend

Cei care au un Google Pixel deja pe cea de-a patra versiune beta vor primi o actualizare automată la Android 12 beta 5.

Acesta este ultimul Android 12 beta lansat de Google. După aceasta, versiunea oficială de Android 12 pentru toate dispozitivele compatibile va începe să fie lansată. În același timp, ne așteptăm ca noile Pixel 6 și Pixel 6 Pro să debuteze cândva la sfârșitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie. Așadar, Google ar putea aștepta să lanseze Android 12 cu un nou model de telefon.

Dacă ne gândim la brand-ul Google, vă puteți aștepta ca Android 12 să sosească cel târziu în următoarele 2-3 săptămâni. Sperăm că vom avea o idee clară şi despre momentul în care noul Pixel 6 va apărea pe piaţă.

Oricum ar fi, Android 12 este la un pas de lansarea oficială.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu