Alte alternative gratuite la Skype
luni, iunie 8, 2020 8:21Căutați alternative gratuite Skype? Acest articol vă oferă câteva.
Skype este cea mai cunoscută aplicație din lumea conferințelor video. Cu toate acestea, în ciuda reviziilor recente, Skype a avut probleme de securitate și este departe de a fi cea mai bună și nici singura opțiune.
Dacă doriți o alternativă Skype care se numără printre cele mai bune programe de apelare video, continuați să citiți. Vom analiza câteva aplicații care pot acționa ca un înlocuitor al lui Skype.
1. Talky a devenit o aplicație precum Skype și concurentul acesteia în ultimii ani. Dacă doriți o aplicație video chat gratuită, aceasta ar putea fi opţiunea. Aplicația poate suporta până la 15 utilizatori într-o singură conferință. Pentru a face întregul proces cât mai lin posibil, nu trebuie să descărcați niciun software sau o altă aplicație. Nici nu trebuie să-ţi creezi un cont.
Pentru a începe un chat, mergeți pe site-ul Talky, dați-i unui nume camerei de chat și veți primi un link generat automat pe care îl puteți partaja cu persoanele pe care doriți să le apelați. Pentru mine, Talky este una dintre cele mai bune aplicații gratuite de conferință video de pe Internet. Merită să verificați.
2. WhatsApp. Există atât avantaje cât și dezavantaje pentru efectuarea apelurilor video pe WhatsApp. Evident, beneficiul principal este ubicuitatea. Aproape toată lumea are WhatsApp pe telefon, ceea ce înseamnă că este o aplicație de chat video alternativă aproape generală. WhatsApp este, de asemenea, o aplicaţie gratuită.
Pe de altă parte, conferințele video WhatsApp sunt limitate la maximum patru utilizatori. Numărul a crescut de la doi la patru în iulie 2018, dar încă departe de limitele oferite de unele dintre celelalte servicii de video chat. Desigur, celălalt dezavantaj este folosirea WhatsApp numai cu numerul de telefon. Dacă nu știți numărul persoanei cu care doriți să faceți conferința, nu există nicio modalitate de a vă conecta cu aceasta.
3. Jitsi este, probabil, cea mai bună aplicație de conferință video gratuită pentru fanaticii confidențialității. Software-ul – care este disponibil pe Windows, macOS, Linux, Android, iOS și web – este complet open source. Codul aplicației poate fi examinat în detaliu pentru a se asigura că nu există urmăriri, înregistrare de date, malware sau alte surprize urâte. Unele dintre cele mai notabile caracteristici ale Jitsi includ:
- Camere de chat și video protejate prin parolă.
- Transmiterea în direct prin YouTube.
- Documente text partajate la care pot colabora toți participanții la conferinţa video.
- Se pot apela telefonic persoanele care nu au conexiune web.
- Posibilitatea de a reda tuturor participanților la conferinţa video, în aceeaşi fereastră, videoclipuri YouTube.
- Partajarea ecranului.
Ca și în cazul Talky, nu trebuie să instalați aplicația Jitsi sau să creați un cont dacă utilizați aplicația web. Creează doar camera și trimite adresa URL persoanelor interesate.
4. Slack. În ultimii ani, Slack a devenit una dintre aplicațiile de afaceri indispensabile. Când compania a introdus apeluri video integrate în 2016, aceasta nu a făcut decât să-i consolideze poziția. Apelurile video sunt disponibile tuturor utilizatorilor; nu trebuie să fiți abonat plătitor.
În mod predefinit, puteți avea apeluri video tip conferință doar cu alți membri ai spațiului de lucru. Puteți avea până la 15 participanți. Slack vă permite, de asemenea, să instalați plugin-uri. Unele dintre ele vă vor permite să efectuați apeluri video la numere de telefon și utilizatori externi.
5. Whereby poate înlocui Skype, fiind orientat către afaceri. Sunt disponibile trei planuri, dar opțiunea entry-level este gratuită și oferă funcții excelente pentru conferinţele video. Chat-ul video gratuit vă permite să creați o sală de ședințe pentru până la patru utilizatori. De asemenea, veți obține o adresă URL personalizată pe care o puteţi trimite celor invitaţi, precum şi posibilitatea de a partaja fereastra (ecranul).
Participanții se pot alătura conferinței video fără a fi nevoie să descarce niciun software de pe desktop sau de pe dispozitivul mobil. Dacă doriți să cheltuiți 9,99 USD pe lună pentru un abonament, veți primi trei săli de ședințe pentru până la 12 participanți. Nivelul Pro oferă, de asemenea, înregistrări video chat pentru 5 $ în plus.
Citeşte şi articolele:
- Cele mai bune 7 alternative gratuite la Skype
- Cele mai bune 7 site-uri pentru a face glume prietenilor şi familiei cu mesaje de e-mail false
- Cele mai bune 12 motoare de căutare pentru a explora Web-ul invizibil
- Unde gasim softuri si jocuri vechi, dar bune
- Cele mai bune softuri video gratuite pentru sistemul de operare Windows