FSN-ul lui Ilici KGB Iliescu și foarfeca românească

miercuri, iulie 24, 2013 11:20
Posted in category Iliescu KGB

Elena Ceausescu, Ion IliescuEra o vreme când în România se produceau foarfeci. La Cugir. Dar a venit FSN-ul lui Ilici KGB Iliescu și fabrica a dispărut. Doar Ilici este jumătate țigan, iar pe unde trec țiganii dispar multe. FSN-ul n-a privatizat, deoarece nu mai aveau ce fura foștii nomenclaturiști comuniști. Precum acest Axinte Ciobanu, cel care, odată scăpat de furia mulțimii în 1989, s-a ‘răzbunat’ pe cei din Cugir, din România în general, trimițând fabrica de foarfeci la fier vechi. N-a făcut o zi de pușcărie, cum n-a plătit nici unul din hoții FSN-iști. Doar în țara lui Ilici KGB Iliescu și a Antenei 3 se poate fura oricât, hoții fiind transformați la tembelizor în victime inocente, hărțuite de o justiție care trebuie să vadă altceva, nu furturile foștilor tovarăși. Iată, mai jos, materialul preluat din Academia Cațavencu.

Cu o foarfecă tunzi părul de pe om, tai ața, decupezi materialu’ de rochie, de foarfecă și de priză îndepartezi copilul întâi și-ntâi. Eh, gesturile astea toate au ramas, dar intre dește nu e foarfeca romanească. S-a privatizat foarfeca până la dispariție. Mamă, mamă, ce se mai tundea la Cugir! Și ce mulțumit era Axinte Ciobanu de fabrica lui. Dar intr-o zi, pâș-pâș, a trecut prin fabrica o oaie albă-neagră numită Revoluție. Și băieții au fugit cu câte o forfecuță în fața Consiliului Județean să fie dat jos prim-secretarul și Ceaușescu. Și chiar prim-secretarul a auzit scrâșnet de foarfecă la urechi. Apoi, trei zile, cugirenii forfecuțari s-au îmbătat muci și n-au mai ajuns opt zile la fabrică. Într-a opta zi, Frontul Salvării Naționale îl alesese pe Axinte-n frunte și a revenit și-n fruntea fabricii de forfecuțe. Tărie, ascuțiș, performanță facilă, iată calitățile forfecuțarului Axinte. Nu l-au jupuit pe Ciobanu, și dacă nu l-au jupuit, singur a pus mâna pe fabrică și singur a trimis tone de forfecuțe în Turcia. Apoi, a trimis întreaga fabrică de forfecuțe la fier vechi. Țara nu-i simte lipsa. Ața se deșiră și singură de pe papiotă. Azi, locul e păscut de oi și vaci.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “FSN-ul lui Ilici KGB Iliescu și foarfeca românească”

 1. Minciunile Revoluției: Generalul Milea, un criminal ridicat la rangul de erou (I) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 28th, 2015 at 9:48

  […] FSN-ul lui IliciKGB și foarfeca românească […]

 2. Popor idiot, caut politicieni de același calibru | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:02

  […] FSN-ul lui IliciKGB și foarfeca românească […]

 3. Minciunile Revoluției: Generalul Milea, un criminal ridicat la rangul de erou (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2015 at 15:21

  […] FSN-ul lui IliciKGB și foarfeca românească […]

 4. Cum au mătrășit Ilici „KGB” Iliescu și gașca sa averea PCR | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 20:38

  […] FSN-ul lui IliciKGB și foarfeca românească […]

 5. 25 decembrie 1989, odiosul dictator și „savanta” sunt executați | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 18:56

  […] FSN-ul lui IliciKGB și foarfeca românească […]

 6. Ilici KGB Iliescu și gașca lui au distrus România | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 19:07

  […] FSN-ul lui Ilici KGB Iliescu și foarfeca românească […]

Adauga un comentariu