Gmail te pune să sufli în fiolă

marți, februarie 2, 2010 13:58
Posted in category IT

GmailNu ştiu dacă aveţi un cont Gmail (mi-am facut unul recent), dar, în toamna lui 2008, “domnul Gmail” a activat ‘mail-ul anti-beţiv’. Ca să prevină, cică, mail-urile trimise de către utilizatorii în stare de ebrietate, mesaje gen “Dragă, nu te mai iubesc de zece ani, de când mi-ai băgat-o pe mă-ta în casă!” sau “Domnule manager general, sunteţi cel mai mare cretin pe care-l cunosc eu la noi în firmă! Mi-am dat demisia încă din noaptea asta, începând de la sticla a treia de vin!”.

Ei, ca să prevină acest gen de mesaje, Gmail activează automat vineri şi sâmbătă seara (la orele predispuse distracţiei cu alcool) ceea ce se numeşte Mail Googles, un “feature” care nu te lasă să trimiţi mail-uri fără să rezolvi în prealabil câteva exerciţii de matematică elementară. De exemplu, 37 + 19. Aşadar, dacă vreţi un cont de Gmail, aveţi mare grijă, în serile de vineri şi sâmbătă, cum efectuaţi calcule după a patra sticlă de vin.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

4 Responses to “Gmail te pune să sufli în fiolă”

 1. Securitatea contului de e-mail | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 8:28

  […] Gmail te pune să sufli în fiolă […]

 2. Cel mai rapid browser web | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 13:26

  […] Gmail te pune să sufli în fiolă […]

 3. Din nou despre bit şi byte | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 14:17

  […] Gmail te pune să sufli în fiolă […]

 4. Cum putem transforma in ton de apel la telofon orice face zgomot | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 16:56

  […] Gmail te pune să sufli în fiolă […]

Adauga un comentariu