Grupul infracţional organizat cu acronimul PSD şi (non)educaţia din România

duminică, august 22, 2021 16:05
Posted in category Educatie

Citat Albert Einstein„Bogăția unei națiuni nu se mai măsoară astăzi prin evaluarea bogătiilor solului şi subsolului, ci prin nivelul profesional, intelectual şi civic al membrilor națiunii respective.” (John Naisbitt)

„Cunoaşterea modului de accesare a informațiilor este mai importantă decât memorarea acestora.” (Ioan Porof)

Am povestit în câteva articole (5 dintre ele au link-urile mai jos) despre modul în care grupul infracţional organizat cu acronimul PSD a distrus învăţământul, educaţia în general, din România.

Această ţară nu se va ridica niciodată din mocirla înapoierii economice şi de civilizaţie, cât timp are un eşantion majoritar de cetăţeni needucaţi, care aruncă gunoaie pe oriunde, care dau şi primesc şpăgi, sunt corupţi adică, din cetăţeni cu apucături barbare, de Ev Mediu întunecat, precum pupatul moaştelor.

Căutând informaţii despre un subiect de articol, am dat peste o însemnare amuzantă din “Academia Caţavencu” (nr. 663/2004), din care se poate înţelege caracterul grotesc a tot ce au însemnat guvernările PSD, acestea fiind, de fapt, structuri mafiote care au asigurat un mediu propice infractorilor din PSD, infractorilor în general, în detrimentul binelui public.

Cât timp există grupul infracţional organizat cu acronimul PSD, România nu va evolua spre bine, ci spre depopulare, izolare, sărăcie, înapoiere economică etc.

Iată şi însemnarea despre care aminteam ceva mai la deal.

Athanasiu vrea să lase zoofilii pe drumuri (era 2004, iar Alexandru Athanasiu era beţivanul ajuns ministru al Educaţiei, după ce, în calitate de preşedinte al PSDR – Partidul Social Democrat din România, în opoziţie cu FSN, Frontul Salvării Naţionale, pe vremea lui Sergiu Cunescu, un partid autentic social-democrat -, a alipit acest partid grupului infracţional, mafiot şi terorist, creat de KGB-istul Ion Iliescu, cel mai mare criminal de după decembrie 1989)

Ministrul Athanasiu a mai zis o prostie. Auzi, dom’le: cică profesorii homosexuali, lesbiene, pedofili sau zoofili să nu mai aibă voie să predea. Suntem curioşi de cine se simte domnul Athanasiu vizat: de homosexuali, de lesbiene sau de zoofili?

Nouă ni se pare că ar trebui procedat exact invers. Spre exemplu, e foarte bine să avem un profesor pedofil la clasele alea de seral unde vin numai delincvenţii mai mari de 20 de ani. E cel mai sigur să avem un profesor homosexual care să predea orele de atelier unei clase de fete. E foarte bine ca profesoara lesbiană de limba română nici să nu se uite la băieţii de la Liceul Sportiv, clasa cu profil culturism. Iar la zoologie cine ar putea să predea mai cu suflet decât un zoofil care cunoaşte toate animalele în profunzime?

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu