Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România

miercuri, aprilie 16, 2014 17:47

Victor PontaDeputatul liberal de Botoșani, doamna Roxana-Florentina Anușca, care a absolvit Liceul Economic Botoșani, ca și subsemnatul, apoi Facultatea de Istorie, din cadrul Universității “Al. I. Cuza” Iași, universitate la care am fost student, doar că la Facultatea de Matematică, a semnat alături de alți deputați moțiunea simplă Guvernul Ponta 3 amenință viața pacienților: amână lista de medicamente compensate, din 25 martie 2014. Iată mai jos câteva fragmente (puteți citi materialul în întregime dacă urmați link-ul anterior).

Un guvern responsabil nu ar trebui să se joace cu soarta a peste 3 milioane de pacienți și să amâne deschiderea noii liste de compensate, sub falsul pretext al lipsei banilor.

Reamintim Guvernului Ponta 3 promisiunile încurajatoare pe care le lansa domnul Victor Ponta la sfârșitul anului 2013 când preciza că sănătatea va deveni prioritară pe agenda sa guvernamentală în 2014, luându-și angajamentul ferm de a îmbunătăți activitatea sistemului sanitar și de a contribui, prin politicile pe care le adoptă, la creșterea calității vieții pacienților. Unde sunt acum toate aceste promisiuni?

Prin neintroducerea listei de medicamente compensate nu faceți decât să condamnați la moarte oameni care mai aveau o speranță.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România”

 1. Andrei Pleșu: Ponta este mai razna decât ne-am putea închipui | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:03

  […] Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România […]

 2. Cât de mârlan poate fi mitomanul Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:08

  […] Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România […]

 3. Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:10

  […] Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România […]

 4. Adevăratul bunic al lui Victor Ponta | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2015 at 7:40

  […] Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România […]

 5. PeSeDismul, faza senilă a comunismului | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 18:22

  […] Guvernul Ponta 3 ucide bolnavii din România […]

Adauga un comentariu