Adevăratul bunic al lui Victor Ponta

duminică, iunie 29, 2014 11:39

Victor PontaLa cât minte plagiatorul Ponta, ne-am aștepta ca și datele din CV-ul său să fie mincinoase, eventual plagiate de la o personalitate de succes a României. Și ca să vedeți câtă prostie zace în acest individ, este suficient să ne amintim reacția pe care a avut-o la scrisoarea profesoarei de limbă română (legat de subiectul de la Evaluare Națională): „În calitate de părinte, bla, bla, bla”. Acest mitoman oare chiar nu realizează că este plătit din bani publici, nu în calitate de părinte, ci în calitate de premier ce ar putea cere ministrului Educației să îndrepte anumite scăpări? În calitate de părinte, poate discuta subiectul în timp ce i-o trage soției, spunându-i într-un moment de pauză: „Daciana, dragostea mea, ăștia din Guvern vor să ne nenorocească odraslele punându-i să învețe tot felul de tâmpenii; cum se poate, dragă, așa ceva?”. Cred că, dintre toți premierii României de după 1989, Viorel Ponta are IQ-ul cel mai mic. Probabil și portarul de la Palatul Victoria îl depășește la coeficientul de inteligență. Și acum haideți să vedem cum arată adevărații strămoși ai celui mai mitoman dintre români.

Cine este bunicul lui Victor Ponta?

Sursele noastre din interiorul PSD susţin că bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul rus Naumovici (ulterior, mama Premierului şi-a scurtat numele în “Naum”, din motive lesne de înţeles).

Până aici, toate bune şi frumoase, nimeni nu e vinovat dacă se naşte nigerian, congolez sau brazilian. La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci România, bunicul lui Ponta este trimis la studii în URSS.

Acolo, după absolvirea Academiei Militare “Frunze”, revine în Bucureşti, este avansat “colonel cu stea” – unul din gradele introduse de sovietici după ocupaţia militară a României şi desfiinţat în 1963. Proaspătul colonel Naumovici este încadrat la DIA – Direcţia de Informaţii a Armatei, care, în acea perioadă, era condusă de general-locotenent Serghei Nicolau (pe adevăratul său nume Seghei NIKONOV – născut la 22 septembrie 1905 în Basarabia, pe atunci “gubernie ţaristă”). NIKONOV era un vechi agent al NKVD-ului, cu studii la Iaşi, dar este exmatriculat de Universitate pentru “activitate comunistă” şi pleacă să-şi continue studiile la Bruxelles. Aici este reperat de Siguranţa belgiană iar Serghei Nikonov fuge la Marsilia unde se înscrie în Partidul Comunist Francez.

Este adus de sovietici la Bucureşti şi devine Director General al SSI-ului, în perioada ianuarie 1947 – 1951 (SSI-ul era în perioada interbelică şi până în 1951, SSIAR – Serviciul Special de Informaţii al Armatei Române, restructurat în 1940 când a luat denumirea de SSI – Serviciul Special de Informaţii). Serghei Nikonov semnează practic desfiinţarea, în 1951 a SSI-ului, cel mai redutabil serviciu de informaţii şi contrainformaţii militare şi nu numai al României interbelice şi care a şi reuşit, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, să producă pierderi grele Armatei Roşii, prin infiltrarea a sute de agenţi cu staţii portabile de emisie – recepţie, în spatele trupelor sovietice, SSI-ul a procurat informaţiile militare atât de necesare Marelui Stat Major al Armatei Române şi a executat sute de operaţii de sabotaj şi diversiune pe teritoriul URSS până departe în Caucaz. SSI-ul a reuşit cu un uriaş efort uman în doar două luni după ocuparea României, la 23 august 1944, să pună la adăpost de urgia sovietică zeci şi zeci de tone de arhive militare şi civile. Aşa au mai rămas până azi câteva arhive care, altfel, ar fi fost indiscutabil transportate în Rusia. Serghei Nikonov alias Serghei Nikolau devine, între 1951 şi martie 1954, Şeful Direcţiei I de Informaţii Externe a M.A.I. Dar şi aici procedează identic, ca şi în cazul SSI, şi anume desfiinţează şi această direcţie şi o încorporează în Departamentul Securităţii Statului, conform indicaţiilor consilierilor sovietici de la Bucureşti (practic a luat Serviciul de spionaj extern şi l-a înglobat în Securitate).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Adevăratul bunic al lui Victor Ponta”

 1. Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:46

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 2. Cum a furat familia lui Victor Ponta statul roman | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 19:49

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 3. Adevaratele realizari ale Guvernului Victor Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2015 at 13:56

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 4. Socrul lui Victor Ponta acuzat de omor calificat | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:00

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 5. Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 9:04

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 6. Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 14:26

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

 7. Ce ne recita zi de zi mitomanul Ponta: Basescu e de vina | A șaptea dimensiune says:

  iulie 29th, 2015 at 12:11

  […] Adevăratul bunic al lui Victor Ponta […]

Adauga un comentariu