HolzerTehnic, daca vrei produse de tamplarie lemn stratificat durabile si aspectuoase

duminică, ianuarie 31, 2016 14:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniProbabil că foarte mulți dintre noi știu că România este una din țările unde se realizează produse din lemn de cea mai bună calitate. Din România pleacă spre alte țări mobilă și alte produse extrem de apreciate. Și din acest motiv, vorbim în acest material despre o societate cu capital integral românesc ce produce usi, ferestre, obloane din lemn stratificat. Holzer Tehnic este cea mai bună alegere dacă vreți produse de calitate din lemn stratificat. Produsele sunt realizate de profesioniști în domeniu, ce au căpătat o experiență valoroasă de-a lungul anilor.

Datele de contact Holzer Tehnic

Puteți lua legătura cu firma Holzer Tehnic cunoscând următoarele date de contact.
Adresa: Loc. Sebes, str. Călărași, nr. 71, jud. Alba, România
Email: vanzari@holzertehnic.ro
Telefon vânzări: 0751-220787
Fax: 0258-731231

Ce produse putem comanda la Holzer Tehnic

Iată, mai în detaliu, ce produse putem comanda.

 • Usi de interior
  Usile de interior sunt alcatuite din lem masiv startificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat si avand o umiditate de 8-12%. Tocul este prevazut cu garnitura si pervazuri pe doua parti, reglabile pe fata. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfecta a usii.
 • Usi de exterior
  Lemnul este unul dintre cele mai naturale si durabile materiale. Spre deosebire de alte materiale, lemnul poate oferi o senzatie de caldura si bunastare. O usa de exterior din lemn stratificat ne ofera un sentiment de securitate, iar elementele de tamplarie ofera o personalitate aparte mediului in care sunt amplasate. Lemnul are o calitate ridicata, iar materialele naturale si ecologice devin o baza pentru o alegere individuala si personalizata. O usa este intotdeauna decizia de a alege intre diferite tipuri de lemn si culoare. Puteți alege între diverse esente de lemn: stejar, meranti, eucalipt, molid, pin, paltin sau tei, fiecare având propriile sale caracteristici distinctive.
 • Ferestre
  Puteți comanda ferestre cu geam termoizolator pe geometrie de sectiune eurofalz 68×115 mm pentru usi de exterior din lemn stratificat si 68×78 mm pentru ferestre din lemn stratificat. Lemnul este uscat, avand umiditatea de 8-12% din esente de molid, pin, eucalipt, meranti sau stejar, imbinat cu adezivi clasa D3-D4. Imbinarea tocurilor si cercevelelor se face cu adeziv D4 si poliuretan.
 • Obloane
  Se pot comanda obloane de diferite modele și mărimi, realizate din lemn stratificat.

Avantajele folosirii lemnului stratificat

Folosirea lemnului stratificat presupune tehnologii de ultimă generație și are drept avantaj o mai mare eficienta si o rezistenta sporita a usilor si ferestrelor la diferentele de temperatura si umiditate. Ceea ce nu este puțin lucru, având în vedere tocmai factorii care contribuie la uzura usilor si ferestrelor, adică umiditatea si diferențele de temperatură.

Holzer Tehnic, dacă vrem usi și ferestre din lemn stratificat, adică durabile și aspectuoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu