Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!”

marți, februarie 17, 2009 18:08
Posted in category PeNaLii

Calin Popescu TariceanuÎn ultima perioadă, C.P. Tăriceanu apare foarte des la TV, dându-ne lecţii de democraţie europeană. De exemplu, vezi Doamne, transformarea Corpului de control al guvernului în Corp de control al primului ministru ar fi o măsură de natură să îngrijoreze Comisia europeană. Ceea ce uită acest liberal susţinut la guvernare de neocomuniştii din PSD este faptul că Uniunea Europeană a fost cu adevărat îngrijorată de schimbarea Monicăi Macovei din funcţia de ministru al Justiţiei (la cererea PSD) şi înlăcuirea ei cu trepăduşul de Chiuariu, o catastrofă de ministru.

Iar ceea ce mai îngrijorează Comisia europeană este tergiversarea marilor dosare de corupţie, prin care foştii prieteni ai lui Tăriceanu, mai ales din perioada suspendării Preşedintelui României (cum au plătit aceştia deoarece au inventat “încălcarea Constituţiei”?), ar ajunge în faţa justiţiei. Se pare că liberalii în ultimii doi ani de guvernare au avut o singură grijă: protejarea securiştilor (turnători sau ofiţeri de securitate) – vezi “cazul CNSAS” – şi protejarea celor cu dosare la DNA.

Este ceva de râsul curcilor să vezi cum aceşti politicieni liberali, care în 2007 şi 2008 n-au propus nici măcar o lege pentru purificarea morală a societăţii româneşti (legea lustraţiei a murit atunci când Tăriceanu a apelat la PSD pentru a rămâne în funcţie), dau lecţii românilor despre imoralitatea altora.

Să fi uitat Tăriceanu că România era să fie exclusă din UE pe motive de agricultură, cu un Remeş preocupat de şpăgi şi aranjamente? Să fi uitat Tăriceanu că a lăsat o Românie cu mari probleme pe domeniul Justiţiei, dovadă monitorizarea UE? Să fi uitat Tăriceanu de deficitul bugetar imens lăsat moştenire, motiv pentru care România va fi sancţionată de UE? Să fi uitat Tăriceanu de sistemul de sănătate aflat în colaps, de nesiguranţa şi insecuritatea în care trăiesc românii, cu un fost ministru de interne, Cristian David, cel care povestea filme secretarilor de stat, atunci când nu-i ţinea pe la uşi? Ştie Tăriceanu că-n România doar fraierii respectă legea? Ştie Tăriceanu că-n ţara asta sunt legi care protejează infractorii? Şi întrebările ar putea continua. Probabil, pe Tăriceanu un singur lucru îl interesează: ca el şi gaşca lui de protejaţi s-o ducă bine. Restul este demagogie de doi bani.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!””

 1. Crin Antonescu nu este Mircea Geoană. E mult mai prostănac | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 4th, 2016 at 12:02

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 2. Nicolae Ceauşescu – primul rege comunist al României – şi lingăii săi celebri (I) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 5th, 2016 at 7:12

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 3. Ce făcea Guvernarea Tăriceanu cu banul şi funcţiile publice? Simplu şi pur, le dădea acoliţilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 5th, 2016 at 14:49

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 4. Nicolae Ceauşescu – primul rege comunist al României – şi lingăii săi celebri (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 5th, 2016 at 15:00

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 5. Catalin Marian Predoiu este ruda cu Calin Popescu Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2016 at 15:08

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 6. Guvernarea Tariceanu: cum încălcau demnitarii liberali legea | A șaptea dimensiune says:

  august 25th, 2016 at 9:19

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

 7. Cum promova guvernarea Tariceanu toate nulitatile in functii guvernamentale | A șaptea dimensiune says:

  august 27th, 2016 at 20:54

  […] Calin Popescu Tariceanu, hoţul care strigă „Hoţii!” […]

Adauga un comentariu