În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia

luni, ianuarie 14, 2013 21:36
Posted in category Justitie, Mass-media

PolitistiȘtiți de ce România are olteni și arabii au cămile? Arabii au ales primii. Oltenia: cea mai țiganizată regiune a României, cea mai roșie, cea mai săracă, regiunea unde sunt uciși bătrâni pe trecerea de pietoni, regiunea în care este cea mai coruptă justiție etc. Cum putea fi, în Oltenia, o poliție care să slujească binele public? Ce fac polițiștii din Oltenia vedeți în materialul de mai jos. Știți cum se aleg doi polițiști care hărțuiesc sexual colege de serviciu din 10? Se iau la întâmplare. Și totuși de ce polițiștii iau salarii în Oltenia? Deoarece prostia se plătește. Trebuie să fii un mare dobitoc de polițist dacă-ți imaginezi că ești cu interlopii pe aceeași mână și nu vei fi descoperit.

POLIȚIA = MAMA MAFIEI. Patru înalți ofițeri au JUPUIT un județ întreg ca pe vremea lui Al Capone: șantaje, arestări abuzive, jocuri de noroc

Ofițerii de poliție din Slatina și Craiova coordonau un grup mafiot exact ca în filme: terorizau firmele care nu încheiau contracte de protecție și pază, porneau cercetări împotriva funcționarilor care nu aprobau returnări de TVA și protejau barurile cu „păcănele”.

24 de persoane din județele Olt şi Dolj sunt vizate de ofiţerii BCCOA şi procurorii DIICOT Craiova. Alături de acestea se numără şi patru ofiţeri de poliţie. Grupul infracţional este acuzat de spălare de bani, şantaj şi evaziune fiscală.

Oameni de afaceri, strânși cu ușa de polițiști

Procurorii DIICOT Craiova au destructurat un alt grup infracţional. La această oră procurorii efectuează 19 percheziţii domiciliare la imobile aparţinând învinuiţilor, situate în judeţele Olt şi Dolj.

La sediul DIICOT Craiova sunt audiate 30 de persoane, urmând ca după finalizarea audierilor să fie dispuse măsurile legale în cauză.

Lazăr Laurenţiu Ilie, comisar şef de poliţie în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din IPJ Olt, un comisar şef şi doi inspectori principali de poliţie din cadrul aceluiaşi serviciu, sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat din care făceau parte 24 de învinuiţi, grup specializat în săvârşirea infracţiunilor de şantaj, evaziune fiscală, abuz în serviciu, delapidare şi spălare de bani.

Potrivit DIICOT, învinuiţii au efectuat acte de cercetare penală în cauze economice, faţă de persoane din mediul de afaceri din judeţul Olt, în scopul determinării acestora să încheie contracte de monitorizare, pază şi protecţie, cu o societate comercială din municipiul Slatina, administrată de către soţia liderului grupării.

Țineau spatele afacerilor cu jocuri de noroc. Măsluiau aparatele ca să facă evaziune

Ulterior, profitând de funcţiile deţinute, învinuiții au efectuat, în mod abuziv, cercetări faţă de funcţionari publici din cadrul Finanţelor Publice Olt, APIA Olt sau Direcţia Vamală Craiova, care au respins cereri de rambursare de TVA sau alte solicitari, formulate de către societăţile comerciale protejate de către membrii grupării.

Sub coordonarea ofiţerilor de poliţie, membrii grupării au obţinut beneficii financiare din introducerea ilegală pe teritoriul României a unor aparate de joc de tipul slot-machines si înlocuirea plăcii de bază cu una contrafăcută, aparatele fiind amplasate în baruri sau discoteci pe raza judeţelor Olt, Dolj, Teleorman, Mehedinţi.

În aceeaşi cauză mai sunt cercetaţi un număr de 8 funcţionari din cadrul DGFP OLT, în sarcina cărora se reţine că au aprobat, în mod ilegal, pentru o societate comercială din judeţul Olt rambursări de TVA în cuantum de aproximativ 3.000.000 lei. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională este evaluat la suma de peste un milion de euro. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către DGA, SRI si DGIPI.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia”

 1. România, o țară coruptă? | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 14:04

  […] În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia […]

 2. Deutsche Welle: România, condusă de parlamentari pușcariabili și penali | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 16:33

  […] În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia […]

 3. Bogdan Murgescu: România și Europa | A șaptea dimensiune says:

  iulie 9th, 2016 at 14:53

  […] În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia […]

 4. Rubrici cretine și cititori pe măsură (III) | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 26th, 2016 at 20:12

  […] În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia […]

Adauga un comentariu