Cât de „liberă” era presa în perioada când premier era puşcăriaşul Adrian Năstase

sâmbătă, iunie 23, 2012 9:53

PSD = MafiaChiar dacă s-au scris mii de pagini despre manipularea din decembrie 1989, prin intermediul televiziunii, Antena 3, România TV etc. continuă aceeaşi manipulare ordinară a opiniei publice şi în anul 2012.

Folosind informaţii trunchiate, ştiri false sau interpretări ciudate, securistul Felix Voiculescu îşi continuă, la umbra banilor lui Ceausescu, lupta pentru putere, împotriva adevărului şi a normalităţii.

Am zărit ieri o ştire în care se spunea că şeful securităţii din Basarabia considera imposibilă unirea cu România, deoarece România este incapabilă să asimileze Republica Moldova. Şi avea dreptate. România lui Felix-securistul are alte priorităţi. Pe plagiatorul ordinar Ponta nu-l interesează românii din Basarabia, doar reprezintă un partid neocomunist ce are drept înaintaşi tocmai pe cei care i-au deportat şi măcelărit pe românii basarabeni. Mai mult, acest hoţ al titlului de doctor în drept nici nu-şi pune problema unirii Basarabiei cu ţara din moment ce declară că „Graniţa cu Republica Moldova poate deveni simbolică”. Graniţa cu Basarabia, tovarăşul Ponta, confirmată de Ilici KGB Iliescu în anii ’90, atunci când cârpa kaghebistă a vândut Basarabia intereselor ruseşti, nu trebuie să devină simbolică, ci trebuie desfiinţată. Asta cu integrarea Basarabiei în UE este praf în ochi. Cu armata rusă în Basarabia, moldovenii de dincolo de Prut nu se vor integra niciodată în UE. Dar să revenim la Adrian Năstase.

Manipularea ştirilor despre infractorul Năstase Adrian confirmă abandonul total al adevărului de către trusturile de presă ale mogulilor. Iată mai jos o selecţie de ştiri pe care nu o să le vedem niciodată la Antena 3.

A fost un timp, când lui Adrian Năstase i se spunea „El însuşi”. Era suficient, căci nimeni în istoria postcomunistă a României nu a lăsat acest sentiment – că stăpâneşte ţara, fără limite.

„Adevărul” încearcă să vă aducă aminte (celor mai tineri dintre dumneavoastră să le spună întâia oară) ce se întâmpla în România între 2000 şi 2004, când steaua politică a lui Adrian Năstase era la apogeu, cum era când „El însuşi” era şi „Atotputernicul”.

Amintiri din „presa liberă”

Regimul Năstase a reuşit să-şi termine mandatul, în 2004, contestat constant de doar trei instituţii de presă: „Evenimentul zilei”, „Gazeta sporturilor” şi „Academia Caţavencu”.

 • 2000-2004, „presa liberă”. Subprefectul PSD de Muremureş declara că partidul a decis să ia măsuri împotriva ziariştilor incomozi. Nu peste mult timp, Adrian Rusu, ziarist la „Informaţia zilei” a fost bătut crunt în scara blocului.
 • În decembrie 2001, Paul Radu şi Ştefan Cândea, ziarişti de investigaţie la „Evenimentul zilei”, au fost bătuţi şi tâlhăriţi în centrul Capitalei.
 • 13 mai 2002, Ioan Mircea Paşcu, ministrul Apărării Naţionale, declară: „Viaţa ziariştilor e scurtă, iar sănătatea este şi pentru ei un bun prea de preţ care nu trebuie pus în pericol prin lansarea unor dezbateri cu înalt consum emoţional, stresant”.
 • 16 iulie 2002, baronul de Gorj, Nicolae Mischie, era mai transparent: cine va mai critica măsurile Consilliului Judeţean va înfunda puşcăria.
 • 3 februarie 2003: fotoreporterul Florin Eşanu şi reporterul Ion Traian Ştefan, de la „România liberă” erau agresaţi în faţa Hotelului „Tisa” din Sighetul Marmaţiei.
 • 3 mai 20003: o echipă de jurnalişti de la „Gazeta de Cluj” era agresată într-un bar din Cluj-Napoca.
 • 5 iunie: o altă echipă de ziarişti de la un ziar local din Constanţa a fost atacată şi ameninţată cu moartea de un om de afaceri.
 • 25 iulie: un ziarist de la „Evenimentul zilei” şi o ziaristă de la „România liberă” au fost atacaţi de bătuşi profesionişti în faţa sediului Poliţiei din Petroşani.
 • 3 septembrie: redactorul-şef de la „Ziarul de Mureş”, care tocmai scrisese despre lumea interlopă din Târgu-Mureş, şi-a găsit maşina arzând în parcare. 20 octombrie: un ziarist este bătut la Călăraşi.
 • Decembrie 2003: Ino Ardelean, unul dintre gazetarii care s-au ocupat de PSD Timiş, era bătut în plină stradă. Pe 7 decembrie, în Timişoara s-a organizat un miting de protest, ziariştii rupându-şi simbolic pixurile în faţa sediului Partidului Atotputernicului.
 • 26 decembrie, Szondi Zoltan, de la „Hargita Nepe” a fost bătut cu ranga în scara blocului unde locuia.
 • Libertatea presei în România? Organizaţia „Reporteri fără frontiere” îi cerea printr-un apel scris premierului Adrian Năstase să se asigure că agresorii lui Ino Ardelean vor fi prinşi. Nu au fost nici până în ziua de azi. Şi tot la Timişoara, ziaristul Iosif „Bebe” Costinaş a dispărut şi a fost declarat mort. Sinucidere. Asupra acestui caz planează de zece ani misterul.
 • Epilog, decembrie 2003, Dan Matei Agathon: „Credeţi că, la nesfârşit, fiecare poate să scrie ce vrea în ţara asta?”.

(România în vremea „Atotputernicului”. Merită să-i plângem de milă lui Adrian Năstase?)

Adrian Năstase a fost îngrijit numai de medici PSD-iști, implicați in scandaluri de corupție:

Daniela Bartoș, fost ministru PSD al Sănătății, fost deputat PSD, implicata in dosarul “Steriletul”, in care seful ei de cabinet a fost acuzat de corupție.

Mircea Beuran, fost ministru PSD al Sănătății, seful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca, a fost acuzat de plagierea unor ghiduri pentru studenți. In urma scandalului, lui Beuran i-a fost desfăcut contractul de munca de la Spitalul de Urgenta, fiind suspendat si de la Universitatea de Medicina si Farmacie.

Șerban Brădișteanu, fost senator PSD, acuzat ca a primit mita patru milioane de euro, in conturile unei firme offshore pe care o deține in Insulele Virgine Britanice, in schimbul achiziționării de aparatura medicala supraevaluata pentru penitenciare.

Nici un medic independent nu l-a văzut pe Adrian Năstase si nu a confirmat existența rănii.

Raed Arafat, chestionat de un post TV imediat după aflarea știrii cu sinuciderea, a infirmat existența unei tentative de sinucidere.

(5 dovezi că sinuciderea lui Adrian Năstase e făcătură)

Cred că toate articolele, dezbaterile, „întrebările”, nedumeririle, misterele privindu-l pe Năstase au devenit superfluue.

Nimic nu mai contează. Nici măcar caraghioslâcurile, penibilitățile, patetismele de mahala, dar și abuzurile, ilegalitățile, complicitățile guvernului, ale găștii de partid, ale medicilor de după momentul pronunțării sentinței.

Individul e un cadavru decedat, răposat și mort: la propriu, la figurat, politic, moral, civil, mediatic, din profil și din față etc.

Lada de gunoi a istoriei l-a înghițit.

(Once upon a time in Zambaccian…)

Sper că jigodiile de la teve nu vor avea tupeul să meargă cu comparația mai departe. Sper ca în țara în care s-a întîmplat ce s-a întîmplat între 1945 și 1990 să nu aibă cineva tupeul și nesimțirea să facă dintr-un mafiot slab de înger cine știe ce erou. E un hoț laș. Atît.

(https://sareinochi.com/)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Cât de „liberă” era presa în perioada când premier era puşcăriaşul Adrian Năstase”

 1. Phidas says:

  iunie 23rd, 2012 at 17:02

  Ce bine ii sta in noua costumatie. :d

 2. De ce ex-premierul Nastase Adrian nu-i decat un spagar ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2015 at 17:49

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 3. fox says:

  octombrie 26th, 2015 at 19:31

  Nastase asta ar putea fi comparat cu Ceausescu sau chiar mai rau. Culmea e ca el chiar crede ca a fost cel mai tare premier din istoria Romaniei.

 4. STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 17:04

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 5. Caracatiţa mafiotului PSD-ist Cătălin Voicu, omul lui Ilici „KGB” Iliescu (I) | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 20:10

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 6. Caracatiţa mafiotului PSD-ist Cătălin Voicu, omul lui Ilici „KGB” Iliescu (II) | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 21:16

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 7. În Republica Bananieră Oltenia, poliția = mafia | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 21:57

  […] Cat de „libera” era presa in perioada cand premier era infractorul Adrian Năstase […]

 8. Infractorul Năstase Adrian eliberat din pușcărie de o judecătoare anchetată pentru corupție | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 20:49

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 9. Ponta reintroduce dictatura de partid în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:35

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

 10. Ponta, măscărici ordinar, demisia! | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:48

  […] Ce nu spun tembeliziunile mogulilor despre Adrian Năstase […]

Adauga un comentariu