Închirieri auto direct din aeroportul Otopeni

vineri, iunie 11, 2021 7:50
Posted in category Diverse

fmnrent.ro
De multe ori avem nevoie de o maşină şi tocmai aceasta lipseşte din peisaj. Mai ales atunci când suntem la aeroport, să zicem Otopeni. Ce variante ar fi? Păi, cea mai simplă şi comodă variantă este să apelăm la un serviciu de inchirieri auto direct din aeroportul Otopeni. Tarifele sunt avantajoase, iar maşinile sunt dintre cele mai bune, atât ca diversitate, dar şi ca performanţă.

Cum a apărut pe piaţă serviciul de închirieri auto

De-a lungul timpului deplasarea oamenilor dintr-un loc în altul era o necesitate. Ca şi astăzi, afacerile, dar şi turismul, însemnau uneori drumuri lungi şi obositoare, în care erai nevoit să ajungi în tot felul de locuri, unele aflate la mare distanţă de casă. Aşa au apărut, în urmă cu nişte secole, hanurile şi popasurile în care, pe lângă hrană şi cazare, ofereau celor interesaţi şi cai pentru deplasare, în acea perioadă transportul făcându-se exclusiv prin mijloace cu tracţiune animală. Probabil, se trăia bine din aşa ceva pe atunci, deşi mai existau şi pierderi “colaterale”. Oricum, important era să găseşti un mijloc de deplasare, dacă nimereai în zonă, aşa încât utilitatea serviciului de închirieri diligenţe şi/sau cai era incontestabilă.

Dar au trecut acei ani şi ajungem într-o altă perioadă istorică, în care au apărut maşinile. Ca în multe alte domenii, mai ales când vine vorba despre spiritul antreprenorial, pionerii serviciului de închirieri maşini au fost americanii. În cea mai liberă ţară a planetei, Statele Unite ale Americii, acolo unde ideile originale de afaceri sunt apreciate, dar şi aducătoare de prosperitate, a apărut şi primul serviciu de închirieri auto. Era anul 1916, atunci când un anume Joe Saunders s-a gândit să înfiinţeze o firmă de închiriri auto celor interesaţi, maşinile închiriate fiind Ford-uri. Afacerea a prins, iar respectivul a câştigat într-un an suficient de mulţi bani, iar cu o parte din aceşti bani a mai achiziţionat 17 maşini, lărgindu-şi afacerea şi sporindu-şi câştigul.

Dar, privind lucrurile din punctul de vedere al clientului, acel serviciu de închirieri auto a fost benefic pentru populaţia activă de atunci, oamenii putându-se deplasa cu uşurinţă dintr-un loc în altul.

Povestea de succes a firmelor americane de închirieri auto a continuat, iar în 10 ani s-a extins în toată ţara, 53 de oraşe americane beneficiind de serviciile diverselor firme ce ofereau clienţilor maşini de închiriat.

În România, prima firmă de închiriri auto din timpurile noastre a apărut în 2003, iar apoi pe piaţă au apărut şi alte firme cu oferte din ce în ce mai tentante. După umila mea părere, dintre toate, merită aleasă fmnrent.ro, cea mai de încredere firmă din domeniul închiririlor auto din România.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu