Informatii despre marca Kyocera

joi, iunie 21, 2018 15:20
Posted in category Diverse

Multifunctionala KyoceraO soluție software simplă, dar puternică pentru gestionarea conținutului documentelor și a întreprinderii. Este o soluție gata de utilizat pentru gestionarea disciplinelor relevante în cadrul afacerii cotidiene.

Activitățile grupului KYOCERA se axează în principal pe trei domenii: tehnologia informației și comunicațiilor, conservarea mediului și calitatea vieții. Acestea includ unități strategice importante, cum ar fi telecomunicațiile, managementul documentelor, produsele care vizează creșterea calității vieții (în sectorul medical, de exemplu).

Numeroasele filiale din Europa sunt dedicate vânzării și comercializării de imprimante laser alb negru si color și copiatoare multifuncționale, precum și soluții pentru documente de birou, componente microelectronice.

Potrivit dr. Inamori, o corporație ar trebui să acționeze ecologic și social. KYOCERA susține acest lucru prin multe activități. Premiul Kyoto la nivel mondial este un exemplu binecunoscut care derivă din această filozofie: Fondată de Dr. Inamori, Premiul de la Kyoto acordă realizări remarcabile în categoriile avansate de tehnologie, științe de bază și arte și filosofie cu 50 de milioane de yeni (aproximativ 300.000 de euro) pe categorie.

Kyocera apare pe lista „Top 100 Global Innovators” de către Clarivate Analytics și se află pe locul 522 pe lista revistei Forbes din 2017, „Global 2000”, a celor mai mari companii din lume.

KYOCERA Document Solutions Europe a fost înființată la 1 aprilie 2012, ca urmare a denumirii firmei de la KYOCERA MITA Europe. Schimbarea reflectă creșterea companiei a unui furnizor global de soluții pentru dezvoltarea și furnizarea consecventă a beneficiilor clienților, a inovării tehnologice și a durabilității mediului. Cu sediul în Hoofddorp, Olanda, KYOCERA Document Solutions Europe B.V coordonează operațiunile companiei în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). În regiune există 16 filiale la nivel de țară: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Rusia și Marea Britanie. KYOCERA Document Solutions Europe colaborează îndeaproape cu o rețea de distribuitori autorizați în alte 60 de țări din EMEA. (Europe, Middle East and Africa).

KYOCERA oferă soluții flexibile, care vă ajută să stăpâniți toate activitățile, fie că este vorba despre fluxurile de lucru de tipărire și scanare, fie despre gestionarea generală a datelor pacientului. Ne concentrăm pe reducerea costurilor și creșterea productivității. Prin utilizarea unui concept modular și a unor interfețe deschise, soluțiile noastre vor fi întotdeauna adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice dumneavoastră. Acest lucru vă lasă liber să vă concentrați asupra lucrurilor care contează.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu