Joburi disponibile la Arabesque

joi, aprilie 28, 2016 16:00
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniArabesque este un retailer romanesc care activeaza pe piata interna inca din anul 1994. In prezent, Arabesque a reusit sa ajunga la un numar de 19 centre comerciale doar in Romania, printre care ultimul deschis recent la Pitesti. Pentru deschiderea noului centru comercial de la Pitesti s-a facut o investitie de aproximativ 10 milioane de euro. Deschiderea noului centru a fost benefica pentru pitesteni, Arabesque punand la dispozitie peste 100 de noi locuri de munca.

Foarte multi oameni cauta locuri de munca, asa ca m-am gandit sa ofer cateva informatii despre acest retailer care face multe angajari si in aceasta perioada. Sunt puse la dispozitie multe joburi la Arabesque (https://www.ejobs.ro/company/arabesque/33885) la care se poate aplica si online prin cadrul platformei celor de la eJobs. Oricine poate aplica la Arabesque atata timp cat indeplinesti cerintele angajatorului. Online poti afla foarte usor ce are nevoie angajatorul de la tine si daca poti indeplini cerintele sigur esti pregatit pentru un loc de munca la Arabesque.

Pe eJobs Arabesque a postat recent 3 pozitii in cadrul firmei pentru care are nevoie de oameni. Daca crezi ca poti fi responsabil si agil atunci poti aplica pentru un loc de munca ca si sef de departament vanzari. Peste 600 de oameni au depus deja CV-ul pentru un post de asistent manager in capitala, in timp ce peste 300 opteaza pentru un post de gestionar depozit intr-unul din centrele comerciale din intreaga tara.

Despre cei de la Arabesque au scris si zf.ro. Acestia au dezvaluit faptul ca s-au facut investitii de peste 10 milioane de euro pentru deschiderea noului centru comercial de la Pitesti unde peste 100 de oameni vor avea un loc de munca. Este un articol despre Arabesque pe zf.ro foarte interesant pe care ti-l recomand si tie. E bine ca firmele romanesti investesc in dezvoltarea pe plan national. Arabesque a reusit sa se impuna chiar si in alte tari acolo unde a preluat si alte grupuri precum BudMax, un jucator important pe piata de constructii din Ucraina.

Arabesque doreste sa se dezvolte din ce in ce mai mult asa ca fii atent deoarece pot aparea oricand noi locuri de munca disponibile in cadrul companiei. Pana atunci poti aplica la cele 3 pozitii disponibile acum pe platforma eJobs. Depune-ti si tu CV-ul daca vrei sa prinzi o pozitie buna in cadrul companiei. Aici ai parte de multe beneficii si program de lucru fexibil.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu