Jumbo Hardcore doar aici

marți, octombrie 6, 2015 20:29
Posted in category Diverse

Jumbo HardcoreCe sunt suplimentele nutritive

Probabil vă doriți să arătați bine. Cine nu și-ar dori? Pentru a ajunge să aveți o masă musculară care să impresioneze, aveți nevoie, printre altele, de suplimente nutritive. Adică de produse ce completează lipsa de vitamine, proteine și alte substanțe importante din mesele ratate, cele de proastă calitate sau din alimentele procesate.

De ce avem nevoie de suplimente nutritive

În lumea de azi, modernă și grăbită, avem tot mai puțin timp pentru o alimentație sănatoasă, corectă, echilibrată. De aceea, suplimentele nutritive, ce conțin și diverse extracte de plante, asigură recuperarea mai rapidă în tratamentul bolilor şi diferitelor probleme care apar zi de zi. În cazul sportivilor de performanță, nevoia crescută de nutrienţi necesită folosirea suplimentelor nutritive şi/sau produselor alimentare destinate unor scopuri nutriționale speciale.

Ce găsim în suplimentele nutritive

Suplimentele nutritive conțin: multivitamine (pentru sportivi, generale, speciale, pentru copii, pentru mămici), vitamine (C, E, A, D, B-komplex, K, antioxidanți, coenzima Q-10, beta-caroten), arzătoare de grăsimi, extracte de plante medicinale, minerale (calciu-magnesiu, zinc, seleniu, potasiu, bor, fier, complexuri minerale), energizante, prafuri dietetice, carbohidranți, vitamine pentru animale mici, proteine, produse pentru masa musculară, creatină, aminoacizi, suplimente pentru culturiști, stimulente performanță, substanțe bio, îndulcitori naturali etc.

Jumbo Hardcore doar aici

Dacă nu stiați, Jumbo înseamnă mare. Și tot Jumbo înseamnă puternic. Iar Jumbo Hardcore doar aici. Produsele Jumbo sunt pentru creșterea masei musculare. Jumbo Hardcore este cel mai recent produs Jumbo și este mai bun decât produsele anterioare.

De ce merită să alegem Jumbo Hardcore

Are 46 de componente active, care te ajută să devii masiv și puternic. Îți dă putere fenomenală în timpul antrenamentelor, ajută la regenerarea după antrenamente, te ajută să ai un sistem imunitar puternic pentru a face față antrenamentelor dure. Conține 5 tipuri de proteine cu absorbție lentă, îndelungată. Produsul conține izolat din zer, caseină micellară, proteină de vită, și proteină de orez și aminoacizi adăugate.

Cui sunt recomandate suplimentele nutritive

Suplimentele nutritive sunt recomandate celor care fac sport, culturism sau alte sporturi, acestea îmbunătățind rezultatele sportive, în mod direct sau indirect. Vitaminele, mineralele, proteinele, extractele din plante, precum și combinații ale acestora, sunt folosite în mod regulat de sportivi în ultimele decenii. Suplimentele nutritive ajută la îmbunătățirea performanțelor, știut fiind faptul că alimentele consumate, indiferent de cât de bogate sunt în nutrienți, în general nu sunt de ajuns pentru atingerea performanțelor dorite. Suplimentele nutritive se folosesc în multe ramuri sportive, nu numai de sportivii care fac antrenamente cu greutăți. Fie că este vorba despre fotbal, arte marțiale sau ciclism, există cel puțin un suplimentul nutritiv care se potrivește cel mai bine cu respectiva disciplină sportivă. Suplimentele nutritive sunt recomandate și femeilor sportive, mai ales că sportul feminin are discipline extrem de variate și mai toate ramurile sportive au probe feminine. Suplimentul nutritiv este eficient pentru fiecare om care dedică timp și energie pentru sport. Și copiii pot folosi anumite suplimente nutritive. Copiii sunt expuşi la diferite deficienţe, care pot fi prevenite cu ajutorul unor multivitamine şi cu ajutorul altor suplimente nutritive de calitate.

Nu trebuie sa fim specialiști în nutriție pentru a realiza imensul beneficiu pe care îl poate aduce un supliment nutritiv, cel care completează în mod fericit alimentația noastră de fiecare zi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu