Liberalii roşii au încălcat la greu legile ţării

marți, decembrie 29, 2009 17:40
Posted in category PeNaLii

Eugen NicolaescuÎn cele ce urmează se povesteşte un alt exemplu despre ce înseamnă legea şi banul public pentru liberalii lu’ peşte, care ne dau azi lecţii de democraţie.

Eugen Nicolăescu a fost ministrul panelist al Sănătăţii până în 2008 (din 2005, cred). Deşi stimabilul avea (şi are, probabil) un apartament proprietate personală în Bucureşti, îşi deconta, contrar prevederilor legale, suma de 12 (douăsprezece) milioane de lei vechi lunar pentru plata chiriei.

Mai mult, din iunie 2008, în ultimele luni ale mandatului, acesta şi-a mărit suma decontată lunar la 15,5 milioane de lei vechi. Şi ca să ne imaginăm cât de “sărac” era (şi este) Nicolăescu, dacă încălca legea pentru suma de 12 sau 15,5 milioane de lei vechi, fostul ministru era asociat la o firmă şi acţionar unic la alte două firme. Doar fraierii care plătesc impozite nu aveau nevoie de drumuri în această ţară. Şi mai mult, Eugen Nicolăescu semna decontul cheltuielilor şi pentru alţi trei angajaţi ai Ministerului Sănătăţii, încălcând aceeaşi fraieră de lege şi bătându-şi joc de oamenii acestei ţări care plătesc impozite.

Astfel, secretarul de stat Ervin Szekely îşi deconta aceeaşi sumă ca şi ministrul. Iar acesta deţinea în proprietate trei case şi două apartamente. Toate aceste locuinţe erau în provincie, dar acestea erau închiriate, iar lui Szekely îi intrau în cont peste un miliard de lei vechi pentru chirie. Toate locuinţele erau pe numele soţiei, care mai avea şi o firmă de insolvenţă. E ceva să iei “legal” 15,5 milioane de lei vechi pentru că tu stai în Bucureşti şi, pe de altă parte, să închiriezi cele trei case şi două apartamente pentru peste un miliard de lei vechi. (Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 37/2008.)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Liberalii roşii au încălcat la greu legile ţării”

 1. Guvernarea Tariceanu: sabotarea armatei romane prin intermediul firmelor lui Florin Calinescu | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 18:49

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

 2. În anul Domnului Tăriceanu, 2008, România îşi plătea regeşte membrii Guvernului | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 18:54

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

 3. Tun de 3 miliarde de euro dat de clica lui Tariceanu Ministerului Educatiei | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 19:00

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

 4. Cum a produs guvernarea Tariceanu pensionari de lux | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 5th, 2016 at 20:51

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

 5. Cosmin Guşă, kaghebistul ratat al politicii româneşti | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 23rd, 2016 at 17:29

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

 6. În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 23rd, 2016 at 18:34

  […] Liberalii roşii au incalcat la greu legile tarii […]

Adauga un comentariu