În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberală

sâmbătă, martie 6, 2010 18:04
Posted in category PeNaLii

Radu CampeanuProprietatea privata este garantata si ocrotita in mod egal de lege, indiferent de titular (art.44, alin.2) scrie frumos în Constituţia României din 2003, cea aprobată printr-un referendum unde s-au adus votanţii cu autobuzele patriei, dar nimeni n-a făcut prea mare scandal, Prostănacul uitând acest episod, atunci când îi acuza pe alţii de fraudă, în 2009. Dintr-un articol publicat de „Academia Caţavencu” (nr.46/2008) putem înţelege mai exact ce însemna proprietatea garantată de legea liberalo-pesedistă în 2008.

„De-a lungul timpului, la redacţie, am cunoscut nenumăraţi oameni cu probleme cauzate de Justiţia română. Bătrânei care nu-şi puteau recupera casa, poliţişti cu dosare trucate de un procuror interlop, familii cărora le murise la propriu membri prin tribunale. Dar un proprietar care nu poate să intre în propria casă, casă în care chiriaşul şi-a făcut bordel, nu am mai întâlnit.

Cum a început totul? În decembrie 2006, Mihaela Mihălcioiu, proprietara imobilului din Piaţa Victoriei, str. Felix Iacob nr. 72, este anunţată de fostul chiriaş că şi-a cesionat firma unui anume Dyandy Pîrvan Dănuţ. Nu trece o lună şi Dyandy o roagă pe proprietară să rezilieze amiabil contractul de închiriere, pentru că vrea să plece. Cei doi se duc la Administraţia Financiară, reziliază contractul, se despart ca doi buni prieteni şi proprietara aşteaptă ca chiriaşul să plece. Totuşi, nu se întâmplă aşa: Dyandy o anunţă că vrea un alt contract de închiriere, pe o perioadă lungă şi cu chiria de două ori mai mică. Proprietara trece la contraatac şi, conform contractului reziliat, trimite, prin executor, o notificare de evacuare. Dar şi Dyandy trece la treabă. Îşi deschide vestitul club de porno Sexylands, dă anunţuri că angajează fete pe 3.000 de euro şi începe veselia. Devine un obişnuit al OTV-ului, care îi face reclamă şi prezintă clubul la emisiunea „Fitze de vacanţă”.

Din februarie 2007 şi până în prezent (noiembrie 2008), nefiind chiriaş cu forme legale şi neavând, deci, nici o responsabilitate, Dyandy nu a plătit nici o utilitate. Nefiind plătiţi, furnizorii de utilităţi vin pe rând să debranşeze. Clubul are însă paznici, care nu acceptă cererile în audienţă ale trimişilor Apa Nova, Distrigaz sau Electrica. Fabulos e ceea ce s-a întâmplat acum un an (noiembrie 2007), când proprietara a reuşit să strângă toate aprobările necesare, a adunat toate autorităţile şi distribuitorii de utilităţi implicaţi şi a trecut la debranşări, ajutată de o ordonanţă preşedinţială. Până la urmă, într-o dimineaţă, merge cu ordonanţa la Poliţie, care îi dă doi agenţi şi, împreună cu lucrătorii, sună la poartă. Aceasta se deschide puţin, atât cât Dyandy în persoană să zică că nu este de acord cu executarea, aşa că nu primeşte pe nimeni în „clubul lui”. Părţile convin în mod amiabil să facă un scandal monstru, iar organele să stea deoparte. Ca să demonstreze că imobilul are apă, deşi era deja debranşat, doamna Mihălcioiu se strecoară în curte şi se duce spre WC-ul de serviciu din curte. Lovitură de teatru: agentul de Poliţie iese din neutralitate, se repede la ea şi îi blochează accesul, nelăsând-o să tragă apa. În fine, printre îmbrânceli şi păruieli, lucrătorul de la Electrica efectuează debranşarea, ridică contorul şi sigilează. Executarea a avut loc pe data de 27.12.2007. Peste două zile, pe data de 29.12.2007, clubul era luminat ca „Titanicul”, şi exterior şi interior, muzica duduia, iar petrecerile o luau de la capăt.

Nu poţi să nu-l admiri. Atâţia oameni, firme, persoane fizice şi juridice din lumea asta se străduiesc din greu să-şi plătească chiria. Până şi Mircea Geoană, cât e el de prostănac, plăteşte o chirie de un milion de ori mai mică decât chiria de pe piaţă, dar tot plăteşte. Dyandy îşi trece viaţa stând gratis în locaţii centrale.

Din acest material se înţelege o dată în plus în ce ţară trăim: fără să se respecte nici o lege, cu nişte autorităţi, de multe ori, mână în mână cu infractorii. În aceste condiţii, dacă te numeşti Radu Câmpeanu, să nu-l acuzi pe Preşedintele României de dictatură, la Congresul PNL din martie 2010, unde lucrările au fost conduse, uneori, de un fost turnător la Securitate, anume Mircea Ionescu Quintus.

Mai jos este un material publicat pe blogul domnului I. T. Morar, redactor la „Academia Caţavencu”, material intitulat O scrisoare către Radu Câmpeanu. De aici veţi înţelege mai bine cine este ‚liberalul’ Radu Câmpeanu.

Recunosc, acum, am fost un prost care a votat cu Cîmpeanu, atunci cînd el a candidat pentru preşedinţie. Îmi pare rău că nu am votat cu Ion Raţiu. Dar nu numai eu sînt dezamăgit de prestaţia acestui cameleon zaharisit, ci şi oameni care l-au cunoscut mai bine. Iată o scrisoare postată pe internet de cineva ai cărui bunici l-au sprijinit pe Cîmpeanu, atunci cînd acesta era tînăr şi liberal adevărat.

Scrisoare deschisa adresata D-lui Radu Cimpeanu

Stimate d-le Radu Cimpeanu,
Sunt unul din nepotii familiei Partenie, familie ce v-a oferit adapost in perioada in care, tinar liberal fiind va opuneati cu indirjire regimului opresiv comunist.
In ziua in care dvs.ati iesit si ati declarat public faptul ca il sustineti pe Mircea Geoana in tentativa sa de a deveni presedinte, bunicii mei s-au rasucit in mormint acolo la Gugesti,in localitatea in care v-ati petrecut si dvs.o perioada de timp cu domiciliul fortat.
Va mai aduceti aminte de acei ani ai tineretii pe care i-ati petrecut la Gugesti, lucrind la acea fabrica de cherestea alaturi de bunicul meu la tapina? Sau in aceasta perioada ati uitat de chinurile prin care ati trecut? Pacat, v-ati aliat cu urmasii celor ce v-au prigonit si v-au torturat, ati uitat idealurile ptr care ati luptat, ati uitat de sperantele noastre in mai bine ,sperante ce am inceput sa le avem odata cu intoarcerea dvs.din exil.
Iar acum, ca sa puneti si dvs umarul la restaurarea neocomunismului in Romania iesit si faceti declaratii de sustinere a unui neocomunist care in cel mai mare secret merge la Moscova sa negocieze. Dar ce sa negocieze? Cumva reintoarcerea Romaniei sub cizma ruseasca? Tot ce este posibil.
Un singur lucru este cert: dvs, simbolul luptei anticomuniste sunteti gata sa lasati Romania pe miinile neocomunistilor. Pacat ca nu mai traiesc bunicii mei sa vada pe cine l-au adapostit in acea casa taraneasca, pe cine l-au ajutat atit cit au putut in acele vremuri de restriste. Sincer imi este mila de dvs, nu credeam sa ajungeti la o asemenea decadenta morala incit sa va fie mai usor sa va aliati cu vechii dvs adversari decit sa luptati impotriva lor. E pacat de sperantele noastre pe care ni le-am pus in liberalismul pe care il tot trimbitati, ptr ca acum am vazut si noi ca sunteti oricind gata sa dati mina cu dusmanii dvs numai ptr a cistiga oarecari pozitii intr-o oarecare conjunctura.
Cu speranta ca nu v-am deranjat prea mult din activitatile dvs cotidiene, inchei aici ceea ce aveam sa va reamintesc nu inainte de a va spune ca ar trebui sa ginditi de 10 ori inainte de a face o astfel de declaratie de aliere cu ILIESCU si ai lui. Sau probabil ati uitat prin ce ati trecut.
Cu respect, Lucian R

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberală”

 1. Deviza guvernării Tariceanu (2007-2008): După noi, potopul financiar! | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2015 at 19:18

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

 2. In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 21:29

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

 3. În 2008, clientela liberală beneficia de venituri imense, din bani publici | A șaptea dimensiune says:

  martie 31st, 2016 at 21:00

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

 4. Baronetul liberal a produs o justiţie coruptă şi aservită politicului | A șaptea dimensiune says:

  august 25th, 2016 at 15:54

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

 5. Cum a produs guvernarea Tariceanu pensionari de lux | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 5th, 2016 at 20:49

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

 6. Ce legi strâmbe au mai intoxicat România în guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 24th, 2016 at 16:33

  […] În 2008, proprietatea era un moft pentru guvernarea liberala […]

Adauga un comentariu