Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (X)

duminică, februarie 7, 2021 7:56
Posted in category Mass-media

Ana Maria ProdanÎn Japonia, îngheţata are nevoie de popularitate. De aceea, pentru a atrage mai mulţi clienţi, Societatea Japoneză de îngheţată a pus pe piaţă un nou gust, şi anume carne de cal. Se pare că faptul că sunt pe locul 17 în clasamentul mondial la consum a condus la arome noi şi ciudate, create de niponi. Din aceeaşi gamă mai sunt şi cele cu gust de cactus. Nu cunosc pe ce loc suntem noi, românii, dar să ştiţi că mie nu mi-ar strica nişte îngheţată cu gust de lichid de frână sau chiar cu gust de Domestos.

Recent (în 2004 – n.m.), oamenii de ştiinţă americani au creat un dispozitiv care elimină 99,99% din bacteriile aflate în orice lichid. Astfel, soldaţii americani pot să savureze mâncare deshidratată, folosind propria urină. Păi, la noi se ştie de mult chestia cu pipi care e bun de mâncat. Bivolaru acţiona încă de pe vremea dictaturii comuniste, şi nici nu avea nevoie de aparate speciale foarte costisitoare. Mă întreb dacă pe vremea aia servea doar pipi cu soia.

În oraşul italian Monza s-a scos în afara legii ţinerea în acvarii ovale a peştilor aurii, deoarece aceştia au o vedere distorsionată asupra vieţii. De asemenea, se presupune că în urma acestei distorsionări peştii au tulburări grave de personalitate. Cică în loc de aurii se credeau căcănii.

În parlamentul Croaţiei unul dintre aleşii poporului a fost descoperit uitându-se la un film interzis minorilor pe laptop-ul personal. Acesta a vizionat timp de 5 minute filmul, deşi ar fi trebuit să dezbată un articol de lege despre siguranţa şoselelor. Bineînţeles, el dorea să aprofundeze studiul de caz al ciorăpeilor de cauciuc. (“Academia Caţavencu”, nr. 659/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu