Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (VI)

luni, octombrie 5, 2020 8:29
Posted in category Mass-media

Jurnalista RusiaÎn statul american Montana, un camion plin cu stupi de albine s-a răsturnat şi a lăsat în urmă 9 milioane de albine. Autostrada a fost închisă timp de 14 ore, timp în care s-au căutat cei 512 stupi. Bine că nu a căzut în România, că s-ar fi asfaltat stupii cu tot cu albine, cum s-a făcut la Mihăileşti.

Un indian ţine (ţinea în anii 2000 – n.m.) morţiş să piardă. Şi nu orice, ci alegerile. El vrea să intre în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai prost politician, care pierde alegerile de cele mai multe ori. Se pare că nu e singurul din lume care încearcă să doboare acest record. După alegerile din toamnă (toamna lui 2004 – n.m.) ar putea să fie devansat de PNŢCD sau chiar de nahorniac.

Rămânem tot în zona administrativă: un candidat la Congresul american din partea partidului republican din statul Illinois se pare că era adeptul sexului în public. Procesul de custodie de acum patru ani (din 2000 – n.m.) a scos la iveală călătoriile la New York şi Paris, unde soţul pervers îşi punea consoarta să facă sex şi alte lucruri obsecene în prezenţa altor cupluri, în cluburi amenajate special. De ce să fie scos din cursă? Încerca şi omul să atragă cât mai mulţi susţinători pentru partidul lui. Oricum, mult mai ingenios decât nişte mici şi bere.

În provincia Sichuan din China o crescătorie de porcine le face baie, masaj, saună şi îi delectează pe beneficiarii ei cu muzică de cea mai bună calitate. Se pare că, astfel, porcii adormiţi nu simt nicio durere când sunt electrocutaţi. Ar trebui să ia aminte PSD-ul să dea masaje gratuite, saune publice, caviar şi cele mai bune feluri de mâncare, că atunci nu ar mai ghiţa nimeni când ne-ar face la buzunare sau când ne-ar trage în ţeapă. (“Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu