Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (IX)

sâmbătă, ianuarie 9, 2021 17:36
Posted in category Mass-media

Autostrada PSD-DNAO femeie din Tasmania a fost trimisă la închisoare pentru fraudă fiscală. Nimic ciudat până aici. Ea a folosit banii din returnările de taxe ale firmei prietenului său ca să plătească creditorii, să încheie anumite afaceri şi să îşi mărească sânii. Aşa că a folosit 20% din aceşti bani doar pentru operaţia estetică. Păi, dacă pentru o operaţie de sâni acolo primeşti închisoare, mă întreb ce ar face clasa politică românească cu vilele, iahturile, piscinele, munţii, deltele, conacele şi toate celelalte lucruri dobândite din banii noştri, ai poporului. Nu ar trebui să-şi facă şi ei o operaţie estetică la obraz?

La grădina zoologică Emmen din Olanda, elanul Kenwood, cumpărat de la o altă grădină zoologică, din Toronto, a fost învăţat să nu mai fie timid. Asta după ce, la prima încercare de integrare, elanul a fost lovit şi muşcat în repetate rânduri de o femelă. Pentru a-l învăţa să fie stăpân pe situaţie, a fost pus într-un ţarc cu un elan mai mare şi prietenos, pe nume Icmu. Se pare că a funcţionat, deoarece nou-venitul a devenit liderul grupului. Orice elan mic are în el în elan mare de a fi şef!

Un turist american în vârstă a fost găsit în pădurile din zona Bayreuth-ului după ce acesta s-a pierdut, folosind un pliant editat în 1914. Neavând nici timp, nici bani, Hank Edwards, de 79 de ani, nu a putut vizita Germania până acum. Însă el a studiat până la ultimul detaliu pliantul şi harta aferentă, memorând chiar rutele şi potecile. După două războaie mondiale şi defrişări masive, mai mult de jumătate din locuri nu mai existau. Bine că nu a cumpărat pliante cu Hiroshima, Nagasaki, Atlantida, armele irakiene de distrugere în masă sau chiar cu colegii de liceu ai Elenei Ceauşescu, că atunci chiar nu mai găsea nimic. (“Academia Caţavencu”, nr. 658/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu