Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (VIII)

marți, decembrie 29, 2020 15:34
Posted in category Mass-media

Criminalul KGB-ist Vladimir PutinLa un congres anual de psihiatrie din Marea Britanie, un cercetător a susţinut cu oarece argumente ştiinţifice ceea ce noi ştiam fără dovezi: că Stalin era dement. Concluzia este că milioane de victime ale demenţei lui Stalin ar fi putut fi salvate dacă dictatorul s-ar fi dus la psihiatru. Sanchi, la suma victimelor s-ar fi adăugat şi psihiatrul care l-ar fi declarat dement pe Tătuca!

Ce se-ntâmplă… Un bosniac, mare consumator de bere, care dădea zilnic pe gât cel puţin 15 sticle, a fost angajat de o firmă de profil care să-i consume produsele în scop publicitar. Cine ştie, poate după stagiul la Senat, tovarăşul Nicolae Văcăroiu să găsească vreo firmă din asta, precum a bosniacului, care să-l scoată de pe săniuţă. Părerea mea!

Un pacient ungur de la un spital din Szeged a fost operat pe creier din greşeală, fiind confundat cu un alt pacient, tot de 80 de ani, care trebuia operat. După ce i-au deschis craniul, medicii s-au prins că au greşit! Şi, pentru că tot l-au deschis, i-au umblat printre sârmuliţe şi i-au provocat comă! Acum, pentru ca lucrurile să reintre în normal şi să nu mai deschidă şi celălalt craniu, ar trebui ca aceiaşi medici să facă un simplu transplant de cap între cei doi pacienţi!

Acum câteva zile (începutul lunii iulie 2004 – n.m.) un foc devastator a izbucnit în apropierea Atenei şi a viitorului Sat Olimpic. Iată cum era ca, în locul flăcării olimpice, să-şi facă simţită prezenţa incendiul olimpic!

Un savant american susţine că în 15 ani se va putea construi un lift care să ne ducă pe Lună. Numai să nu se blocheze şi să fim nevoiţi să coborâm de acolo pe scări! (“Academia Caţavencu”, nr. 657/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu