Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (VII)

sâmbătă, decembrie 12, 2020 19:18
Posted in category Mass-media

RomaniaO firmă din Israel care se ocupa de înalta tehnologie a pus la punct un sistem care, folosind unde radio de bandă ultralargă, e capabil să fotografieze prin zid! Bine că nu a apărut acest sistem pe vremea Securităţii din România că acum asistam la dezbateri referitoare la ofiţerii care şi-au făcut doar datoria, spre deosebire de alţii care au făcut voyeurism politic!

După câteva dispute cu autorităţile de resort, poliţistele din Berlin şi-au căpătat dreptul de a nu purta caschetă, considerată un inamic al coafurilor. Există suficiente voci nemulţumite care obiectează şi susţin că, prin renunţarea la caschetă, este ştirbită autoritatea statului. E adevărat, dacă lucrurile merg la fel în continuare, azi-mâine se va isca ideea unor poliţiste de a purta, în loc de pistol, care le-ar provoca vânătăi la coapse, un foarte interesant bici din piele.

Şase soldaţi au fost excluşi din armata Australiei pe motiv că au torturat pisici pe timp de pace. Normal, soldaţii sunt instruiţi să ucidă doar oameni, pe timp de război!

Suedezii au stabilit (în 2004 – n.m.) un record mondial în materie de telefonie mobilă. Astfel, numărul abonamentelor a întrecut cu peste o sută de mii numărul locuitorilor. În mod clar, fiind în deficit de oameni, unele telefoane vor trebui să vorbească ori ele între ele, ori cu roboţii telefonici!

Rămânem tot la telefoanele mobile şi semnalăm că o companie din Spania a lansat o telenovelă care poate fi urmărită pe celular! Probabil că e un film care îţi provoacă lacrimi de două ori: odată după ce l-ai privit şi, apoi, încă o dată în momentul în care citeşti factura la telefon! (“Academia Caţavencu”, nr. 656/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu